Dnes je 19.04.2024 a svátek má Rostislav. Popřejte vše nejlepší!
registrace / login
  úvodní strana
  základní údaje 
  městský úřad 
  zdravotnictví 
  literární osobnosti 
  kultura 
  kunštátský zpravodaj 
  vyhlášky 
  sportovní akce 
  historie města 
  křížky na Kunštátsku 
  historie hrnčířství 
  hrnčířský jarmark 
  fotogalerie 
  kniha návštěv 
  diskuzní fórum 
  inzertní anonce ZDARMA
  vaše fotografie 
  přidej fotografii 
  registrace
  ztráta hesla 
  amatérské fotografie !
  napsali onás
  hasiči SDH Sychotín
  právní služby
  služby / firmy
  úřední deska
  pochod krále Jiřího 2010 


  nabízím ... 
-> Velká finanční půjčka od 40 000 do 60,000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné dodací podmínky. Ke každé žádosti přistupuji samostatně, což umožňuje téměř všem žadatelům získat tuto půjčku. Několik minut po odeslání vaší žádosti víte, zda vám mohu tuto půjčku poskytnout. Pro více informací napište na email:kdfin11@gmail.com Více zde ...



  anketní otázka
Co říkáte na skladbu programu 20. ročníku Jarmarku
Nejlepší v historii (6453)

Výborná (4803)

Jde to (4893)

Dobrá (4910)

Nic moc (4936)

Špatná (4852)

Nejhorší v historii (7055)


Celkem hlasů: 37894
Datum: 10.09.2012
výsledky starších anket


  vaše fotografie
Duha

známka (5.50)
hodnoť další fotografie



  statistiky serveru




  reklama

Lubomír Chytrý, daňový poradce evidenční číslo 3625, nabízí své služby v následujících oblastech:
Zahradní 322, 679 72 Kunštát
Tel.: 607 773 607
Email: chytry.lubomir@tiscali.cz
nabízí následující služby:
- daňové poradenství
- zpracování daňových přiznání a hlášení
- daňové kontroly, jejich příprava a minimalizace vzniklých pokut a penále
- zastupování při jednáních se správcem daně
- vedení účetnictví
- poradenství v oblasti účetnictví
- zpracování mzdové agendy

 

Fotbalový klub FC BEST Kunštát



Před novou sezonou 2003-2004
Fotbalový klub FC BEST Kunštát vstupuje do nové fotbalové sezony opět se všemi mužstvy - dvě mužstva mužů, dorost, dvě mužstva žáků a přípravka. V I. mužstvu po sestupu z krajského přeboru došlo k několika změnám v hráčském kádru - bylo ukončeno hostování hráčů z Boskovic a kádr byl doplněn o vlastní odchovance z dorostu. Z hostování v Letovicích se vrátil Ondřej Hruška, byl uskutečněn definitivní přestup Vladimíra Němce, na opakovaný přestup přišel Petr Životský.
Trénování I. mužstva se ujal jako hlavní trenér náš bývalý dlouholetý hráč Lubomír Richtr a jeho asistenty se stali Miroslav Horák a Jindřich Záboj, který zároveň bude trenérem dorostu. I. A třída je náročnou soutěží, přesto ji chceme hrát bez cizích hráčů a budeme vsázet na vlastní odchovance z dorostu.
Na podzim letošního roku bude dokončena výstavba nových kabin. Celou výstavbu financuje MěÚ Kunštát. Jde o finančně náročnou akci a touto cestou chce klub poděkovat vedení města za zajištění stavby. Nové kabiny budou chloubou města a zkulturní sportovní prostředí klubu.
Fotbalový klub věří, že i po sestupu do nižší třídy budou diváci stále hojně navštěvovat mistrovská utkání všech mužstev a tímto i výbor klubu zve všechny na dobrou kopanou.

Program podzimu 2003:

neděle 10.8. 16.30 Moravský Krumlov venku
neděle 17.8. 16.30 Čebín doma
sobota 23.8. 16.30 Komín venku
neděle 31.8. 16.30 Miroslav doma
sobota 6.9. 16.30 Kuřim venku
neděle 14.9. 16.00 Ivančice doma
sobota 20.9. 16.00 Sparta Brno venku
neděle 28.9. 16.00 Šanov doma
sobota 4.10. 15.30 Novosedly venku
neděle 12.10. 15.30 Jevišovice doma
neděle 19.10. 15.00 Tasovice venku
sobota 25.10. 14.00 Rosice venku
neděle 2.11. 13.30 Veverská Bítýška doma
Výbor FC


   Komentáře k příspěvku
 
Tenora František (03.10.2006 04:47:54) frantisek.tenora@tiscali.cz  http://
Můj názor
   Vážení diskutující 1.stojím li za svým názorem, je slušné se podepsat 2.informovanost lidí o kunštátském fotbale pomalu měníme a doufám , že časem se dostaneme i k těmto stránkám. 3.aktuální informace najdete na www.fotbalkunstat.estranky.cz 4.Jsem rád , že je v Kunštátě tolik fandů a stav naší kopané jim leží na srdci .Zbývá jediné -přijďte nám pomoc. 5.Hrajeme nyní I.B třídu a jsem přesvědčený , že nespadneme jak to prorokuje mnoho taky fandů.Kluci trénují a hra se lepší. 6.Dorost - bez tréninku a nasazení se dnes fotbal těžko hraje.nevím proč by se měli do dorostu hledat hráči.Kádr nemá výrazné slabiny , mnoho hráčů by mohla hrát bez problémů vyšší soutěž ale .......viz výše.Od zimní přípravy bychom chtěli k mužstvu zajistit kvalitního trenéra. 7.Zajímavé je kolik rodičů jezdí se žáky a přípravkou na zápasy z jiných mužstev.V Kunštátě se to až na vyjímky nenosí. 8.s podivem je , že za mnohé může podle příspěvků i správce!!!!????Asi má špatně nalajnováno a nám ten fotbal potom nejde. 9.Je zde jeden problém.Zvykli jsem si , že Kunštát hrál vyšší soutěže , ale víte , že Kunštát je mimo Blansko jediné mužstvo na okrese, které hraje krajské soutěže nepřetržitě 25 let? 10.Fotbal je věcí peněz , hrajeme na co máme peníze a hráče.Na okrese jsou mužstva okresního přeboru , která mají rozpočet více jak dvojnásobný než my.Přijďte a pomožte sehnat sponzory a všechno půjde lépe .Koupíme hráče za 50-70 tisíc , naše pošleme do béčka a hurá do krajského přeboru.Je potřeba si uvědomit , že peníze si musíme zajistit sami.V Kunštátě nejsou patrioti !!!!!Jsou zde pouze kritici všeho - mimochodem je to vidět i na současné předvolební kampani.Ale to sem nepatří. Diskutovat by se dalo do nekonečna , snažím se pomoct , i když teď čtu, že blbě , protože nemám tým , přijďte a zapojte se , můžeme ho společně vybudovat.Tým ve třech dokáže zajistit chod , ale ne rozvoj.Vím to i já . Doufám , že jsem alespoň částečně něco vysvětlil. Kunštát do toho - já patriot jsem.
 
PEPÍK (06.09.2006 02:16:43) P.e.p.a@seznam.cz  http://

   Musím souhlasit s tím,že v Kunštátě jdou skoro všechny peníza do A týmu což je špatný!Peníze by měla dostávat mládež a ne parta kašparů kteří se jou na hřiště jen vyprdět a udělat si chuť na pivo!Kluci jestli vás to nebaví tak to nehrete!Nedá se na to dívat!
 
Jáá (06.09.2006 02:00:18) nekop@seznam.cz  http://

   Já si myslím,že je to tady jedna velká nemohucnost!Vždyt se podívejte na tyhle stranky,který nekdo naposledy aktualizoval v roce 2003 to je směšný!
 
9 (03.09.2006 09:58:52) epert.003@seznam.cz  http://

   Kunstatskemu fotbalu by prospela kompletni zmena od spravce az po vedeni. Chtelo by to nekoho kdo tomu OPRAVDU ale OPRAVDU rozumi. Dosud tam jsou jen lide kteri vidi fotbal jen doma v televizi nebo si o nem prectou v novinach. Divim se ze vsechny penize jdo do A tymu kdyz spadl a pochybuji ze jeste nekdy postoupi. Proc se dorostu nekoupi nove dresy jako A tymu? Proc se neshaneji posily pro dorost jako pro A tym??? Tihle kluci z dorostu chteji hrat fotbal ale s takovym pristupem jako ma jejich vedeni je to dlouho bavit nebude. Mohli na jare postupovat do kraje. Ale s takovym pristupem nemaji sanci!!!!!!!!!!§
 
gepard II. (26.07.2006 12:17:37) JIM -BIM@seznam.cz  http://
Karel V.
   ...je mi jedno ,nebo nejedno ? Gdo je Kare V., to je jako Karel Pátý, nebo Výsmátý... Gdo to je,gdo to je, že si nedá pokoje...
 
Karel V. (08.06.2006 11:30:29) karel@seznam.cz  http://

   Nazdar geparde, máš pěkné názory. Když někoho tak vehementně kritizuješ, tak se alespoň podepiš.
 
Současný fotbalista (15.05.2006 11:33:37) gepard@centrum.cz  http://
Znouzectnost
   ..pokračování..V současné době je stav následující: „A“ mužstvo padá již do I.B třídy, „B“ mužstvo hraje 3. třídu, dorost Okresní přebor a žáci také Okresní přebor. Tento odstavec hovoří naprosto o všem a ukazuje tak celkovou vizitku současného klubu. Na závěr bych se chtěl dostat k jádru věci. Co se to v tom Kunštátském fotbale děje? Kde je chyba? V čem spočívá ten problém? Odpověď je jednoduchá a prostá. Chyba je v lidech! V lidech, kteří se o klub jako takový starají. Nabízejí se tak 2 možnosti. Buď tito lidé na takovou práci nemají vlohy nebo jim je situace v Kunštátském klubu naprosto lhostejná. Osobně se jednoznačně přikládám k variantě číslo 1. Za tuto situaci jsou zodpovědní lidé, kteří mají klub ve svých rukou, ať už je to vedoucí klubu, funkcionáři, pokladníci nebo správci hřiště. Vést fotbalový klub je stejné jako vést společnost. Dobře fungující firmu musí tvořit skupina odhodlaných a spolehlivých lidí, kteří si mohou vzájemně důvěřovat. Tato skupina lidí se nazývá TÝM. Tým, který musí táhnout za jeden provaz a musí jít příkladem všem klubovým hráčům a trenérům. A tento TÝM lidí ve vedení Kunštátského fotbalového klubu bohužel chybí! A dokud se tento tým nevytvoří, dále budeme plakat nad výsledky Kunstátských mužstev.
 
Současný fotbalista (15.05.2006 11:26:41) gepard@centrum.cz  http://
Znouzectnost
   Kunštátský fotbal jde od devíti k pěti, to je jasné naprosto všem, kteří během posledních let alespoň párkrát navštívili jakékoliv utkání 1. mužstva mužů. Už asi 2 roky se na fotbal v Kunštátě chodí dívat každou druhou sobotu jenom 3 skupiny lidí – nejvěrnější, nejnaivnější a fanoušci, kteří si potřebují jednou za čas vylít vztek na odchovancích (například Karel Vichta). V čem tento problém spočívá? Problém rozhodně není ani tak v hráčích, jako v klubovém výboru a jeho struktuře, která už několik let nemá hlavu, natož patu. Extrémní nepořádek s jen opravdu malými náznaky o změnu ve struktuře klubu je příčinou toho, co se z dříve uznávaného klubu stalo. Dříve měl veškeré dění a přehled o klubu na starosti jediný muž, Jan Koďousek. Ten přivedl hráče z Hranic na Moravě, kteří stáli ročně kunštátský klub a jeho sponzory víc, než si kdo dokáže představit. Hra a výsledky kvalitního "A" mužstva však byly na úkor zbytku mužstev, od přípravky počínaje, přes žáky, dorost a "B" mužstvo konče. Týkalo se to především nedoplňování kádru ve všech mládežnických mužstvech, téměř pravidelné nedostavování autobusů k utkáním hraných venku, atd.). Pan Koďousek chtěl sám vést klub tímto stylem a velmi nerad se s kýmkoliv dělil o finanční záležitosti Kunštátského klubu, což muselo být velmi náročné především psychicky. Tím jsem se snažil nastínit vlastní názor na chod klubu za vlády pana Koďouska. To, co se však děje nyní, nemá absolutně žádnou konkurenci. Ať už s okresními kluby na podobné nebo i daleko horší fotbalové úrovni. Těch pár jedinců, kteří mají zájem pozvednout Kunštátskou kopanou nemají ani nejmenší ponětí o tom, co znamená a obnáší vést takovou organizaci, jakou je fotbalový klub. Dobrým, ale také jediným pokusem o změnu v klubu bylo angažování trenéra Rudolfa Tandlera k prvnímu mužstvu. Jarní výsledky však ukazují, že ani kvalitní trenér nedokáže dostatečně motivovat mužstvo, které po dobu dvou a půl roku sbírá jednu porážku za druhou. Při podhledu o 3 a půl sezóny zpět si může každý udělat obrázek sám: „A“ mužstvo hrálo Župní přebor, „B“ mužstvo bojovalo v Okresním přeboru, dorost byl na špici tabulky v Krajském přeboru a žáci kopali také Krajský přebor.
 
jakub (28.04.2006 06:41:25) pagatch@seznam.cz  http://

   Mám dotaz. Pamatujete slavnou kunštátskej údernej útok::Růža a Vlastik????to byly časy co??? Fandím vám z Brna a už se zase těším do Kunštátu, mějte se a fanděte!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
jakub (28.04.2006 06:37:20) pagatch@seznam.cz  http://
fans
   Zdravím kunštátskej fotbal, sem fonouškem!!!!
 
j.krepela (31.03.2006 08:43:42) kebek@seznam.cz  http://
chci fotbal, zabavu, život
   ... ale nevim jestli jsem na spravne adrese?! jeste ze sem zabrousi aspon s reklamou mistni podnikavci-zdravim vénu:-). tak fotbalisti probudte se-neplati to jen pro ty aktivni, ti maji ted jiny starosti- ale hoši doufam že se nebude opakovat loňsky zavěr sezony. ne nadarmo se řiká zemřít se ctí, no a ve sportu to podle mě platí dvojnásob. pokud ovšem ve zdejším podání jde ještě o sport. do boje! zdar a sílu
 
paja (01.03.2006 07:53:11) paja@centrum.cz  http://

   Myslím, že se ozval ten prajev člověk. Myslím tím pana Navrátila, ten by radši měl posílat připomínky do Letovic a vykašlat se na Kunštát, když ho stejně nezajímá.
 
Zdeněk Navrátil (25.12.2005 08:54:59) navrcz@seznam.cz  http://
Otázky ........??!!
   Kdo je přímo zodpovědný za dlouhodobě tragické výsledky FC Kunštát ??? Je opravdu jen náhoda,že mizerný trenér,je nahrazen trenérem ještě mizernějším ?? Je pravda,že si máme dát na Koďouska bacha ??Proč by měli mladí kluci hrát fotbal v Kunštátě ??? Je pravda,že tajemství nenahraditelnosti zná jen Koďousek Jan ?? Jaká je skutečná cena fotbalového představení , po kterém všichni svorně blijí (myšleno - hráči,diváci ,soudruzi z NASA,kteří mají právě službu u sledovacího satelitního zař. a také 101% náhodně kolemjdoucích). Jak je možné, že o koupi tohoto souboru má zájem renomovaná firma "Úžašňákovi" a.s. , která se zabývá obchodem s náhradními díly - cokoliv pro kohokoliv,včetně skopového a koňského??:§§ Nebylo by snad lepší podívat se na problém kunštátského fotbalu z hlediska dodržování lidských práv ( a to i vůči divákům) a nepožádat o pomoc třeba tibetského DALAKAPRA ,nebo afrického šamana Canibala Halabala, a nebo snad zřídit KOMISI PRO KONSTATOVÁNÍ SOUČASNÉHO STAVU ??!! já VÍM,že ON ví,že Já Vím.$$$$ > Kam jsme došli,kdo to ví ??? - Držet hubu - ticho pomáhá léčit - Rath ( VZP , doplatek 999,- Kč ) Autor výše uvedeného doporučuje dodržovat pitný režim. !!! Pozor však na vodu z řeky Léthe !!!! Zdeněk Navrátil
 
vratko kuruc (04.04.2005 10:37:01) vratk@cz  http://

   čh 2:1 na HOVNO
 
Ing.Vaněrka Miloš (17.02.2004 04:43:46) mvanerka@spcz.cz  http://
FC BEST
   Když už tedy máte svoje stránky, chtělo by to je poněkud oprášit - nebo snad už není v kunštátském fotbale nic zajímavého pro jeho fanoušky ???
 
Žofie Ptáčková (05.01.2004 04:54:06) bonjorno@centrum.cz  http://

   Hoši miluju vas Hlavně Ondráška H. a Honzíka N.držím vám palce na příští paralympiadě Hoši do toho!!!!
 
karel machacek (21.08.2003 11:24:31) machacek@humlak.cz  http://
pozdrav,povzbuzení
   vzhůru do boje "kunštátší rytíři",nechte vzpomenout bývalých a budoucích úspěchů kunštátského fotbalu váš oddaný fanda z trutnova
 
přidej komentář


  novinky
E-shop zaměřený na stříbro a stříbrné šperky, nabízíme také ocelové šperky a bižuterii. Stříbro, ocel, bižuterie a minerály. Stříbrné prsteny, řetízky, náramky, naušnice, přívěsky, náhrdelníky, celé dárkové soupravy a další stříbrné šperky


  městský úřad
Městský úřad Kunštát,
nám. Krále Jiřího 106, 679 72,
tel.: 516 462 343,
fax.: 516 462 172
oficiální www města
úřední deska



  nejnovější v diskuzi
Alberta Isabelle Cabarreaux - 41.138.91.140 - BOJ PROTI CHUDOBĚ

Dobrý den, má drahá paní a Pan

Tímto přispívám na humanitární projekt (chci darovat někomu, kdo jej použije moudře a používá na pomoc chudým a zdravotně postiženým). takže potřebuji někoho, kdo by
vést tento projekt. Mám velmi velkou částku v eurech, kterou bych vám chtěl dát k dispozici pro tento projekt darem pro vás, abych chtěl umožnit realizaci jeho děl tak, aby
projektujte s dobrým cílem právních cílů a solidarity.
Pokud jste ochotni se mnou tento projekt vyzkoušet, zašlete prosím svou odpověď přímo v soukromí, abychom společně mohli těchto cílů dosáhnout.

E-mail: albertacabarreaux@gmail.com

Děkuji mnohokrát.
Více naleznete zde



  nové témata v diskuzi
(4) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(3) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(0) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(33) VLADIMÍR ŠKOPÍK - Potřebujete finance na investice nebo na zahájení podnikání? Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím naší pošty pro více informací! Pošlete mi zprávu, domluvíme se ještě dnes: skopik.pujcka@gmail.com. Díky, VLADIMÍR ŠKOPÍK.
Více naleznete zde



  předpověď počasí
  
více zde ...



  zajímavé odkazy
Jeskyně Blanických rytířů
Obce Nýrov
Vše o silnicích
Dopravní spojení v ČR
Hledej obce
Počasí v ČR
Řeky v ČR
Živnostenský rejstřík
Google - hledání v internetu
Krajska správa
Dovolená na poslední chvíli
Tvorba www stránek
Pronájem e-shopů

Copyright 2003 - 2004 Kunstat.cz & Kunstat.net Všechna práva vyhrazena by Kunstat.cz. Optimalizováno pro MS Internet Explorer 6.xx.
Dopuručené rozlišení 1024x758 bodů a více. Vytvořil Pavel Simon & Zbyněk Velecký.