Dnes je 25.04.2024 a svátek má Marek. Popřejte vše nejlepší!
pro přihlášení do systému Kunštát.cz klikněte sem
  úvodní strana
  základní údaje 
  městský úřad 
  zdravotnictví 
  literární osobnosti 
  kultura 
  kunštátský zpravodaj 
  vyhlášky 
  sportovní akce 
  historie města 
  křížky na Kunštátsku 
  historie hrnčířství 
  hrnčířský jarmark 
  fotogalerie 
  kniha návštěv 
  diskuzní fórum 
  inzertní anonce ZDARMA
  vaše fotografie 
  přidej fotografii 
  registrace
  ztráta hesla 
  amatérské fotografie !
  napsali onás
  hasiči SDH Sychotín
  právní služby
  služby / firmy
  úřední deska
  pochod krále Jiřího 2010 


  nabízím ... 
-> Velká finanční půjčka od 40 000 do 60,000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné dodací podmínky. Ke každé žádosti přistupuji samostatně, což umožňuje téměř všem žadatelům získat tuto půjčku. Několik minut po odeslání vaší žádosti víte, zda vám mohu tuto půjčku poskytnout. Pro více informací napište na email:kdfin11@gmail.com Více zde ...



  anketní otázka
Co říkáte na skladbu programu 20. ročníku Jarmarku
Nejlepší v historii (6461)

Výborná (4806)

Jde to (4896)

Dobrá (4915)

Nic moc (4940)

Špatná (4855)

Nejhorší v historii (7063)


Celkem hlasů: 37928
Datum: 10.09.2012
výsledky starších anket


  vaše fotografie
Úspěšná půjčka do 24 hodin

známka (5.51)
hodnoť další fotografie



  statistiky serveru




  reklama

Lubomír Chytrý, daňový poradce evidenční číslo 3625, nabízí své služby v následujících oblastech:
Zahradní 322, 679 72 Kunštát
Tel.: 607 773 607
Email: chytry.lubomir@tiscali.cz
nabízí následující služby:
- daňové poradenství
- zpracování daňových přiznání a hlášení
- daňové kontroly, jejich příprava a minimalizace vzniklých pokut a penále
- zastupování při jednáních se správcem daně
- vedení účetnictví
- poradenství v oblasti účetnictví
- zpracování mzdové agendy

 
 DISKUZE

Naše koupliště!

Jméno :
Vyber smajlíka:
žádný                
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i> a odkazy ve tvaru www.neco.cz
 
Doplňte: 3 + 1 = (Ochrana proti spamu)

Pepa   14:30 - 4.17.2006
Pošli mě prosimtě fotku sumce který se chytil na Křetínce

Smajlík   10:48 - 6.28.2005
Souhlasím z Michaliusem,ale taky s Lilčou a Tomčou.Ostatně tak jak tak se vždycky můžete vykoupat ve vaně...

Michalius   23:24 - 6.27.2005
No já tedy nevím co se tu řeší to je jako srovnávat bázen a vanu. U koupaliště je taková malá tabulka s nápisem: vodní nádrž pro požarní účely. Voda má takovou nepřirozenou barvu, neříkám, že je závadná ale myslím že hyginické normy na chlor nebo na skalici nejsou zachovány. Křetínka to je kapitola sama pro sebe jednak je to vodní dílo ve kterém je nějaký ten vodní systém, né každého potěší, když se o něj otře sumec:-) potom prakticky se člověk koupe ve splašcích jelikož všechny odpadní vody z okolních vesnic které nemají doposud čističku odpadních vod končí v potoce a tím pádem nakonec v Letovické nádrži. Nakonec až se voda trochu ohřeje rozmnoží se sinice a v zeleném zdravotně závadném pekle se koupe jen blázen nebo někdo s traverzou na noze:-). tak asi nejlepší je si na zahradě nafouknout bazén či zkusit štěští někde jinde na koupališti Lysice např.

Lilča   21:14 - 6.27.2005
No,tak to nevím,já si teda taky myslím,že je to pořád lepčí než Křetinka..rozhodně se mi líp koupe na našem koupališti než na křetince se vším možným a nemožnám pod sebou,vedle sebe a nad sebou.A smrdí rybinou!Fuj...

Hop   16:40 - 6.18.2005
V žádném případě nemohu souhlasit s tvrzením,že naše koupaliště je pořád lepší než Křetínka.

Tomča   11:46 - 6.18.2005
se vším souhlasím,ale asi před dvěma dny jsem se šel podívat na to naše koupaliště.Myslím,že do toho něco dali a už to tak strašně nevypadá..rozhodně si ale myslím,že se na to kašle.
A ani chlór to nevyřeší..ale musím uznat,že je to pořád lepší než Křetinka!

Pavel   21:50 - 5.29.2005
No, a nejenom koupaliště! Jednoduše řečeno a shrnuto.Jestli to není tím že vedení města , prostě nemá vizi. Proč taky, když už má nárok na důchod! A abych to neházel jen na něj , ruku na srdce co spoluobčané, neměli by se trochu víc zajímat, trochu se angažovat, a trochu jít za svým cílem? "Něco je prohnilého ve státě dánském".

Ráďa   17:26 - 5.29.2005
Proboha...koupaliště je je vtrašném stavu.Byl jsem se tam podívat.Škoda mluvit.A když jsem viděl ty děcka jak se v tom rochtají , bylo mi nazvracení.Nejenže se to vůbec nevyčistilo, ale strašně to tam smrdí.Čistička nejede!!!A prej je zacpanej odpad..Copak se s tím nedá nic dělat?Vždyť by bylo super chodit je kousek na koupaliště, než dojíždět do okolí...To se to nedá vyřešit?A to byly kecy,co?

Michalius   20:49 - 4.15.2005
naše koupaliště se ted momentálně vypouští a pohled to není vůbec špatný ale když si představím že v tomto bych se měl v parném létě osvěžit myslím že by tento pohled odlákal kdejaké vodní znamení:-) od hrátek v koupališti. Tak doufám a pevně věřím že zvítězí snaha udělat něco dobrého pro lidi a né vidina rychlého zbohatnutí.(v místním občerstvení) Stav je dosti žalostný v prostoru kde kdysi fungovala sprcha je ted malej hnědej močál s oderém žabí porodnice. Stěny koupaliště se zavojem hnědé hmoty která jen vzdáleně připomíná původní modř. Nevím jak to je s čistícím zařením, ale bych byl mile přakvapen kdyby vše bylo alespon ve funkčním stavu.Jakým kouzlem to muselo být že čínská zed přetrvává stovky let a naše koupaliště už se nám po pár letech drolí pod nohama, že by to nebyl ten správný beton? Nebo prostě někdo do něj něco zapoměl dát a složka se objevila někde jinde spíše u někoho, ale to jsou už jen spekulace byl bych rád kdyby jsme měli koupaliště na úrovni Lysic a myslím že nejsem sám.

Mája   12:55 - 4.12.2005
Díky Jááá za souhlas!
Jednou jsem se z legrace v anonymním chatu podepsala Já,já,já jenom já ,když se snažili určití lidé vypátrat odkud mám tajné informace- byla to parafráze na písničku Olympiku - a bylo mi hned spíláno do arogantních egoistů a ještě anonymních - pozor na to, někteří nemají smysl pro humor.Pro jistotu pak tuto anonymní drbárnu zrušili.

Jááá   12:38 - 4.11.2005
Zcela s Vámi souhlasím stačila by čistější voda a lepší zachody!A placek za hřbitovem taky neni vubec spatnej napad!

Mája   12:17 - 4.11.2005
Kdyby bylo lepší WC a voda na koupání čistá,stačilo by i stávající koupaliště.Byl by to v podstatě konfort-já si pamatuji, jak jsme se tam v 75-80 koupali i s utopenýma myšima a byli jsme rádi aspoň za to.Mrzí mne ale,že potřeby dětí a mládeže bývají na posledních místech zájmu a pak se jen zastupitelé a občané pohoršují nad znuděnými,,puberťáky´´.Opravte koupaliště a ať se tam schází mládež během pěkných dnů od rána až do 24,00,trocha hudby,nealko občerstvení.Všichni dospělí zapomínají na své mládí a už jim tyto broblémy připadají směšné.
Kde se vlastně mohou v Kunštátě všechny věkové kategorie děcek vykecat?Na kurtech,na hřišti,na náměstí,u Kulturáku?Zůstává asi jen ta ,,diskotéka´´a tam by zase neměli chodit mladší 15let.Zrovna i tem návrh hřiště v Hliníkách byl dobrej,mně by se líbilo za hřbitovem-na plácku vedle márnice.Sice trochu morbidní,ale pro malé děti dobrý,auta tam snad nejezdí a nepráší se tam.
To jsem zvědavá jak můj přízpěvek rozcupujete - už se těším na připomínky.

Robas   18:45 - 3.22.2005
Tak tu mám zase pro vás novou diskuzi aby se zde lidi mohli vyjádřit co si myslí o našem koupališti! Předem se omlouvám za chybu v nadpise to už tak bývá když si někdo po sobě nepřečte co napíše ještě jednou pardon!Nikdo není dokonalý že! A teť k tématu slibují nám že spraví koupaliště už asi 2 roky zatím se nic neděje je na to už i prospekt,ale stějně se prý podle něj nebude stavět že ty peníze prostě nejsou! To chápu peněz není nikdy dost ! Pokud o tom někdo něco víte a nebo mé iformace nejsou pravdivé tak prosím napište!Děkuji.





  novinky
E-shop zaměřený na stříbro a stříbrné šperky, nabízíme také ocelové šperky a bižuterii. Stříbro, ocel, bižuterie a minerály. Stříbrné prsteny, řetízky, náramky, naušnice, přívěsky, náhrdelníky, celé dárkové soupravy a další stříbrné šperky


  městský úřad
Městský úřad Kunštát,
nám. Krále Jiřího 106, 679 72,
tel.: 516 462 343,
fax.: 516 462 172
oficiální www města
úřední deska



  nejnovější v diskuzi
Richardpredo - 188.126.89.92 - Odowidjwoidwo wojdwkslqmwjfbjjdwkd jkwlsqswknfbjwjdmkqendj kedwjdbwhbdqjswkdwjfj eqwkdwknf kunstat.cz
Více naleznete zde



  nové témata v diskuzi
(4) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(3) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(0) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(36) VLADIMÍR ŠKOPÍK - Potřebujete finance na investice nebo na zahájení podnikání? Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím naší pošty pro více informací! Pošlete mi zprávu, domluvíme se ještě dnes: skopik.pujcka@gmail.com. Díky, VLADIMÍR ŠKOPÍK.
Více naleznete zde



  předpověď počasí
  
více zde ...



  zajímavé odkazy
Jeskyně Blanických rytířů
Obce Nýrov
Vše o silnicích
Dopravní spojení v ČR
Hledej obce
Počasí v ČR
Řeky v ČR
Živnostenský rejstřík
Google - hledání v internetu
Krajska správa
Dovolená na poslední chvíli
Tvorba www stránek
Pronájem e-shopů

Copyright 2003 - 2004 Kunstat.cz & Kunstat.net Všechna práva vyhrazena by Kunstat.cz. Optimalizováno pro MS Internet Explorer 6.xx.
Dopuručené rozlišení 1024x758 bodů a více. Vytvořil Pavel Simon & Zbyněk Velecký.