Dnes je 5.05.2024 a svátek má Klaudie. Popřejte vše nejlepší!
pro přihlášení do systému Kunštát.cz klikněte sem
  úvodní strana
  základní údaje 
  městský úřad 
  zdravotnictví 
  literární osobnosti 
  kultura 
  kunštátský zpravodaj 
  vyhlášky 
  sportovní akce 
  historie města 
  křížky na Kunštátsku 
  historie hrnčířství 
  hrnčířský jarmark 
  fotogalerie 
  kniha návštěv 
  diskuzní fórum 
  inzertní anonce ZDARMA
  vaše fotografie 
  přidej fotografii 
  registrace
  ztráta hesla 
  amatérské fotografie !
  napsali onás
  hasiči SDH Sychotín
  právní služby
  služby / firmy
  úřední deska
  pochod krále Jiřího 2010 


  nabízím ... 
-> Velká finanční půjčka od 40 000 do 60,000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné dodací podmínky. Ke každé žádosti přistupuji samostatně, což umožňuje téměř všem žadatelům získat tuto půjčku. Několik minut po odeslání vaší žádosti víte, zda vám mohu tuto půjčku poskytnout. Pro více informací napište na email:kdfin11@gmail.com Více zde ...



  anketní otázka
Co říkáte na skladbu programu 20. ročníku Jarmarku
Nejlepší v historii (6478)

Výborná (4817)

Jde to (4911)

Dobrá (4927)

Nic moc (4958)

Špatná (4863)

Nejhorší v historii (7077)


Celkem hlasů: 38023
Datum: 10.09.2012
výsledky starších anket


  vaše fotografie
Jak Se bavime

známka (5.49)
hodnoť další fotografie



  statistiky serveru




  reklama

Lubomír Chytrý, daňový poradce evidenční číslo 3625, nabízí své služby v následujících oblastech:
Zahradní 322, 679 72 Kunštát
Tel.: 607 773 607
Email: chytry.lubomir@tiscali.cz
nabízí následující služby:
- daňové poradenství
- zpracování daňových přiznání a hlášení
- daňové kontroly, jejich příprava a minimalizace vzniklých pokut a penále
- zastupování při jednáních se správcem daně
- vedení účetnictví
- poradenství v oblasti účetnictví
- zpracování mzdové agendy

 
 DISKUZE

Co si myslíte o rybníku pod zámkem? Máte radost že bude zatopené zámecké údolí ve prospěch Best byznys za městské peníze?

Jméno :
Vyber smajlíka:
žádný                
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i> a odkazy ve tvaru www.neco.cz
 
Doplňte: 3 + 1 = (Ochrana proti spamu)
<<předchozí - 1 - 2 - 3 - další>>

Tofoj   19:26 - 2.26.2004
Tak já to vezmu popořádku:
Gábo - v Globusu jsem fakt už delší dobu nebyl, ale myslím si, že ceny jsou pořád lepší než u nás. Venkov prostě na ceny a kvalitu jídla vždycky nějak doplácí. Jak je to v Kauflandu nevím, ale věřím Ti, protože jsem slyšel, že Kaufland a Carefour mají taky dobrý, nebo i víc než dobrý, ceny.
Michaliusi - já jsem ale myslel i na lidi, kteří do Boskovic nebo tak nejedou a rozhodně jsem nechtěl likvidovat například Jednotu. Chápu, že ty mini obchůdky by to asi položilo, ale to je hodl konkurence. Zbyla by asi Jednota a ta by se alespoň naučila prát se v konkurenčním prostředí.
Barte - s Tebou plně souhlasím. Jen ti Řehůřkovi mě nějak nesedí. Byl jsem tam jen několikrát a vždy tam cítil zvláštní ovzduší. Myslím si, že pod Kunštát spadá ještě tolik obcí, že by se tu s přehledem uživila prodejna Steinhauser (snad jsem to napsal správně :-) ). Větší stereotyp nekvalitních uzenin (stále stejné párky a klobásy) než v Jednotě jsem ještě neviděl a maso - když už se sežene, tak čerstvotou neoplývá. Byli jste v ní někdo v Boskovicích? Tomu já říkám kvalita. K Obchůdku a Oáze jen dodám, že je tam podobně předraženo jako v Koloniále. Co se týká textilu, tak to je taky pravda, například kupovat boty v Kunštátě je předem odepsaná věc.

Bart   12:31 - 2.24.2004
No já nevím, ale většina lidí končí tak kolem čtvrté páté odpoledne a je ráda, že se za víc jak hodinu únavné jízdy přeplněnými autobusy dostane domů, natož aby někde běhala po hyper super. Přes týden tak koupí rohlíky a chleba v malých předražených krámech a nákup ostatních věcí nechají na víkend. Ten pak místo času s rodinou tráví dlouhou cestou do Brna (Blanska) a ještě delší dobou nákupu. Takže skočit si do hyper super 1 km od domu zase není tak špatná představa. A ti rádoby ochodníci, co v Kunštátě jsou.... Škoda mluvit. Potraviny ve slavné Jednotě - malý výběr - vysoké ceny (najít v sobotu ráno jogurt, který vydrží alespoň do středy je malý zázrak). Pokud chcete maso - v Jednotě hrajete na náhodu - bude - nebude, musíte potom seběhnout k Řehůřkům a tam už je to o něco lepší, ale je to hodně zruky. Klasické potraviny taky příliš neuchvátí - v Koloniále předraženo - obsluha spící panna, v Oáze stejně jako v Obchůdku kazí dojem opilci postávající před vchodem, popř. u pultu - kupte si tam pak vystavený koláč... A potraviny "Mareček" soupeří o přízeň s polskou tržnicí - většina věcí tam byla nejspíš vyrobena. Pokud chcete něco "na sebe" a nejste zrovna kojenec, tak v prodejně Linda seženete možná něco "na doma"... Další dva textily nabízí standard, který lze v obchodech tohoto typu předpokládat, ale zboží které v Brně "letělo" předloni, tady nabízejí jako hit sezóny... A boty - v prodejně Běla je cena kolem 1000 naprosto běžná a kvalita neodpovídající - stejné boty

Michalius   10:55 - 2.23.2004
Opravdu to chcete? Velký mega hyper super obchod pomysleli jste na malé živnostníky které by tahle konkurence odbourala. Následně by ten váš shop zvedl ceny až by nebylo komu konkurovat!Lidé by ráno jezdili pro zakladní potraviny 1 km daleko, místo toho aby šli 100 metrů k malým živnostníkům. Podívejme se na stav jaký je. Ráno lidé chodí pro chleba rohlíky do malých obchodů a odpoledne si nakoupí ve velkém mega giga (i to co nechtějí) když jdou z práce. Stejně většina lidí z Kunštátu dojíždí do Boskovic, Blanska, Brna tak v tomto nevidím problém.

Gába   8:39 - 2.23.2004
Nevim,rybník mě zatím nějak netíží,ale Tofoj ma fakt pravdu,nějakej supermarket by byl potřeba.Kdyby někdo udělal nějakou anketu a zavítal i do okolních vesnic,zjistilo by se,že tento napad už je na světe dlouho a i o místečku by se vědělo.Ale mimochodem Tofoji,ty si asi v Globuse dlouho nebyl,protože ty ceny tam zase nejsou tak moc pro lidi,ale takovej Kaufland,tak to klobouk dolu,protože tam ty ceny jsou fakt lidový.

Tofoj   17:30 - 2.22.2004
Uf, ještěže to nechválili. V našem městě by spíš byl třeba super- nebo i hypermarket. Nakupovat v Kunštátě například maso a uzeniny je děs a hrůza. Konečně by pak všichni viděli, co jsou to ceny zákazníkovi vyhovující (viz Globus, Hypernova, atd. v Brně).

Liba   13:42 - 2.17.2004
Celkem nic o tom nevím, ale konečně se asi hnuly ledy. Doufejme, že to bude přínos našemu milovanému mikroregionu.Na druhé straně v této části bývaly skvělé stezky, které zvaly k procházkám. V této čási Kunštátu-Sychotíně je vody dostatek. Co s ní? Přiteče, odteče.

Alfons   18:54 - 2.16.2004
Tak prý jsou tam nahoře chytřejší, než u nás na radnici :-). Rybník neschválilo Životní prostředí :-)

MICHALIUS   10:29 - 2.14.2004
víte že se bude stavět v Sychtíně kosmodrom! po uspěšných akcích golfoveho hřiště pro přestárlé obtěžkané penězi a dvacitkami a po labutím jezeru pod zámkem budeme stavět kosmodrom! je to tak právděpodobně skoro jako ten rybník pod zamkem. Nebudte najivní a zajedte se podívat na nadrž Letovice(Křetínku) uprostřed sezony a poznáte čemu se říká v románech zelené peklo. Tím nikoho nepřilákate leda hygieniky s cedulou nekoupat.

Petra   11:04 - 1.23.2004
Z nového rybníka teda radost nemám a ze zatopeného zámeckého údolí taky ne. Mělo by to zůstat tak jak to je.
P.S.: Zdravím Mobilistu a paní Evu Sedláčkovou. Nenadávejte na chodníky, v Boskovicích tomu není jinak. Tady to zanedbávají jak občané, tak MěÚ. Alespoň to tak vypadá, když se ráno kloužu do školy.

Mobilista   19:21 - 1.19.2004
Přezdívky jsou ale na internetu normální...
V každým případě je jedno pravda: v Kunštátě se začalo a nedodělalo, nebo naslibovalo, plno akcí - viz třeba chodníky na Palackého ulici. Teď jsem nedávno četl v novinách, že se chystá bourání druhého domu při vjezdu na náměstí od Boskovic a kruhový objezd u ZŠ ... mimochodem, v jakém horizontu to tak vidíte? Já tak na 7 až 10 let :-(
Další věc je třeba úklid chodníků v zimě - MěÚ bude hlásit, jak si je lidi mají před domy uklízet, ale sám se o chodníky před domy, kde nikdo nebydlí nebo chodníky před veřejným prostranstvím (například rybník) nepostará.

Josef K.   13:49 - 1.13.2004
Koukám, že potrefená husa zakejhala. A pro jistotu dvakrát.

Laďa   11:51 - 1.13.2004
Možná by bylo lepší debatovat o tom, co chystané věci přinesou pozitivního, než pořádat přestřelky o tom, kdo je nebo není v matrice např. pod jménem Mobilista,
Michalius, Pohodář atd.

Normal   10:49 - 1.13.2004
Pokud se Ti, Josefe K., stýská po dolech,
já za to nemůžu. Rozhodně bych ale chemičku nebo doly nesrovnával s rybníkem. Možná v tom máš trošku zmatek, stejně jako s psaním předložky "s" a "z"

Normal   10:48 - 1.13.2004
Pokud se Ti, Josefe K., stýská po dolech,
já za to nemůžu. Rozhodně bych ale chemičku nebo doly nesrovnával s rybníkem. Možná v tom máš trošku zmatek, stejně jako s psaním předložky "s" a "z"

Josef K.   13:16 - 1.11.2004
Koukám , že tady Abnormal na zastupitelstvo chodí. Pravda těžko bych v matrice hledal někoho z podobným jménem.A jinak, když budou dotace tak tady můžem taky postavit chemičku, nebo pořádnej důl.

<<předchozí - 1 - 2 - 3 - další>>




  novinky
E-shop zaměřený na stříbro a stříbrné šperky, nabízíme také ocelové šperky a bižuterii. Stříbro, ocel, bižuterie a minerály. Stříbrné prsteny, řetízky, náramky, naušnice, přívěsky, náhrdelníky, celé dárkové soupravy a další stříbrné šperky


  městský úřad
Městský úřad Kunštát,
nám. Krále Jiřího 106, 679 72,
tel.: 516 462 343,
fax.: 516 462 172
oficiální www města
úřední deska



  nejnovější v diskuzi
MasonKab - 83.97.73.239 - Salam, qiymtinizi bilmk istdim.
Více naleznete zde



  nové témata v diskuzi
(4) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(3) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(0) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(38) VLADIMÍR ŠKOPÍK - Potřebujete finance na investice nebo na zahájení podnikání? Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím naší pošty pro více informací! Pošlete mi zprávu, domluvíme se ještě dnes: skopik.pujcka@gmail.com. Díky, VLADIMÍR ŠKOPÍK.
Více naleznete zde



  předpověď počasí
  
více zde ...



  zajímavé odkazy
Jeskyně Blanických rytířů
Obce Nýrov
Vše o silnicích
Dopravní spojení v ČR
Hledej obce
Počasí v ČR
Řeky v ČR
Živnostenský rejstřík
Google - hledání v internetu
Krajska správa
Dovolená na poslední chvíli
Tvorba www stránek
Pronájem e-shopů

Copyright 2003 - 2004 Kunstat.cz & Kunstat.net Všechna práva vyhrazena by Kunstat.cz. Optimalizováno pro MS Internet Explorer 6.xx.
Dopuručené rozlišení 1024x758 bodů a více. Vytvořil Pavel Simon & Zbyněk Velecký.