Dnes je 3.05.2024 a svátek má Alexej. Popřejte vše nejlepší!
pro přihlášení do systému Kunštát.cz klikněte sem
  úvodní strana
  základní údaje 
  městský úřad 
  zdravotnictví 
  literární osobnosti 
  kultura 
  kunštátský zpravodaj 
  vyhlášky 
  sportovní akce 
  historie města 
  křížky na Kunštátsku 
  historie hrnčířství 
  hrnčířský jarmark 
  fotogalerie 
  kniha návštěv 
  diskuzní fórum 
  inzertní anonce ZDARMA
  vaše fotografie 
  přidej fotografii 
  registrace
  ztráta hesla 
  amatérské fotografie !
  napsali onás
  hasiči SDH Sychotín
  právní služby
  služby / firmy
  úřední deska
  pochod krále Jiřího 2010 


  nabízím ... 
-> Velká finanční půjčka od 40 000 do 60,000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné dodací podmínky. Ke každé žádosti přistupuji samostatně, což umožňuje téměř všem žadatelům získat tuto půjčku. Několik minut po odeslání vaší žádosti víte, zda vám mohu tuto půjčku poskytnout. Pro více informací napište na email:kdfin11@gmail.com Více zde ...



  anketní otázka
Co říkáte na skladbu programu 20. ročníku Jarmarku
Nejlepší v historii (6475)

Výborná (4817)

Jde to (4910)

Dobrá (4927)

Nic moc (4956)

Špatná (4863)

Nejhorší v historii (7075)


Celkem hlasů: 38015
Datum: 10.09.2012
výsledky starších anket


  vaše fotografie
opatrně

známka (5.53)
hodnoť další fotografie



  statistiky serveru




  reklama

Lubomír Chytrý, daňový poradce evidenční číslo 3625, nabízí své služby v následujících oblastech:
Zahradní 322, 679 72 Kunštát
Tel.: 607 773 607
Email: chytry.lubomir@tiscali.cz
nabízí následující služby:
- daňové poradenství
- zpracování daňových přiznání a hlášení
- daňové kontroly, jejich příprava a minimalizace vzniklých pokut a penále
- zastupování při jednáních se správcem daně
- vedení účetnictví
- poradenství v oblasti účetnictví
- zpracování mzdové agendy

 
 DISKUZE

Koho byste chtěli za starostu a proč. Bednář, Göpfert, Vlasáková, Šafář, Sojka, Dobeš?

Jméno :
Vyber smajlíka:
žádný                
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i> a odkazy ve tvaru www.neco.cz
 
Doplňte: 3 + 1 = (Ochrana proti spamu)
<<předchozí - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - další>>

reakce na prohlášení ODS - 88.102.62.59   16:19 - 11.6.2006
Podle mě duhová koalice nerespektuje výsledky voleb / počet hlasů / Pan Gopfert sice jistě není zatížen spory minulými , ale současnými rozhodně ano .Takže vysvětlení ODS je pro mě těžko přijatelné .

volič - 82.117.156.246   20:42 - 11.5.2006
Děkuji za nahlédnutí za oponu, které zde zveřejnil pan Šimon.Uvedl tím na pravou míru mnohé informace , které se zde objevily.

odéeska - dokončení - 192.168.234.100   17:28 - 11.5.2006
Je nám velmi líto, že ČSSD a SNK nepodpořily myšlenku „duhové koalice“. Náš kandidát pan Pavel Göpfert byl na prvním zasedání zastupitelstva zvolen starostou hlasy osmi zastupitelů. Své zástupce ve vedení města mají dále KDU- ČSL a Nestraníci. Nadále usilujeme o to, aby další posty obsadili zástupci zbývajících politických stran a společně vytvořili silné a akceschopné vedení města. Nabízíme proto ČSSD a SNK další jednání a chceme dojít ke společné dohodě.

odéeska - 192.168.234.100   17:27 - 11.5.2006
Prohlášení MO ODS k průběhu povolebních jednání a jejich výsledkům

ODS v průběhu předvolební kampaně i po volbách opakovaně vyjádřila, že usiluje o spolupráci se všemi stranami a že chce změnit stav, kdy proti sobě stály skupiny vzájemně se napadajících zastupitelů.
Představili jsme veřejnosti našeho kandidáta na starostu pana Mgr. Pavla Göpferta, který ve volbách také obdržel největší počet preferenčních hlasů z kandidátů ODS.
Výsledky voleb nám umožnily nabídnout dalším úspěšným stranám našeho kandidáta na starostu s tím, že nemáme zájem o další místa ve vedení města. O zvolení pana Göpferta starostou města jsme se snažili i proto, že se jedná o člověka, který není zatížen žádnými spory z minulosti.
Jednání se dvěma dalšími nejsilnějšími politickými subjekty – ČSSD a SNK – nevedla k dohodě, nedošlo totiž ke shodě právě v otázce společného kandidáta na starostu města.
ODS tedy spolu s KDU-ČSL a Nestraníky nabídla ostatním stranám projekt tzv. duhové koalice, v jehož rámci by ve vedení města měly svého zástupce všechny strany úspěšně kandidující ve volbách.
Vzhledem k rozsahu úkolů, které před vedením města stojí, a nutnosti řešit zásadní otázky jeho rozvoje, se i nadále domníváme, že taková politická dohoda, v níž by se všechny strany zavázaly k vzájemné spolupráci, by byla pro Kunštát nejvíce přínosná.
Je nám velmi líto, že ČSSD a SNK nepodpořily myšlenku „duhové koalice“. Náš kandidát pan Pavel Göpfert byl na prvním zasedání zastupitelstva zvolen starostou

Jan Cisek - 85.160.121.30   17:11 - 11.5.2006
Gopferta. Protoze je to schopny clovek, ktery v zivote neco dokazal. Je uspesny v praci a bude velice dobre reprezentovat mesto. Navic je to clovek, ktery bude umet vytvorit atmosferu spoluprace. Urcite je schopen vest lidi napric politickymi stranami, neni malicherny a ma zivotni zkusenosti, presahujici Kunstat.

Pavel Šimon - 82.117.156.246   16:28 - 11.5.2006
Další den už byla středa a to už víte jak dopadlo. No a tady je asi na místě proč ČSSD nechtěli jednobarevně obsadit radnici a nechtěli na radnici kontraverzního člověka a to bylo oběma stranám společného. Mimochodem, kdo mě zná, ví jaké problémy jsem měl s radnicí a s p. Všianským ohledně těchto www stránek. To, že můj názor je na straně ČSSD je spíš o tom, že jsem přesvědčen o správnosti rozhodnutí a taky o tom, že rozhodující pro Kunštát jsou lidé a ne strany

Pavel Šimon - 82.117.156.246   16:27 - 11.5.2006
dalším. Následně se ještě domlouvali jen zvolení zastupitelé a schůzku si nešťastně smluvili až na neděli 29.10.06. Tady je již logická odpověď na to proč se nikdo nedostavil na schůzku s KDU-ČSL v pátek 27.10.06. (Dozvěděl jsem se, že jsem jim to zarazil.) Bohužel ODS se na tuto schůzku dostavila a našla tam jednotnou koalici KDU-ČSL + Nestraníci + Kunštátské fórum, která asi vycítila svou příležitost a zareagovala. Po nedělní schůzce následovala jednání, kdy jsme se v pondělí sešli se zastupiteli p.Šafářem a p. Lepkou. (Docela mě překvapil p. Lepka, kde jsem nabyl pocitu, že na žádném jednání ČSSD a SNK nebyl. Je pravdou, že na jednání nebyla p. Vlasáková a to z důvodu nemoci.) Na této schůzce jsme se dověděli od p. Šafáře, že zná limity všech zvolených zastupitelů a že jediného koho nezná je p. Göpfert a proto ho na post Starosty podpoří. V pondělí jsme měli schůzku s p. Sojkou za Nestraníky, který nám v praxi zopakoval jednání z pondělka a navíc potvrdil, že budou usilovat o tajnou volbu. Na což bylo reagováno z naší strany slovy: „Proč, když každý zastupitel je vlastně zodpovědný hlasováním před svými voliči a spolukandidáty, kteří mu pomohli, aby se stal zastupitelem?“ (Myslím si, že tajná volba je na místě jednotlivce, který vyjadřuje rozhodnutí sám za sebe, bohužel zákon umožňuje tuto výsadu i zastupitelům a poslancům.) Na to jsme mu sdělili, že v případě zvolení tajné volby se naši zastupitelé nemohou férově zodpovídat svým voličům a proto na volbu starosty odejdou.

Pavel Šimon - 82.117.156.246   16:26 - 11.5.2006
Taky si dovolím reagovat: Jsem docela rád, že tyto stránky jsou nějakým prostorem pro veřejný dialog, ale je pravdou, že mi vadí anonymní obviňování a asi budu takové příspěvky odstraňovat!
Chtěl bych se také za sebe vyjádřit k dané situaci, která nastala v Kunštátě už jenom proto, že jsem se na založení SNK v tomto roce a v roce 2002 podílel. Za prvé bych chtěl odmítnout, že jsme nějaká B skupina ČSSD, vždycky nám záleželo na tom, abychom byli apolitičtí a aby se naše rozhodování řídilo jen rozumem. Co se týče našeho dnešního spojenectví s ČSSD? To vyšlo logicky z prvního povolebního jednání 24.10.06, na které nás a ČSSD pozvala ODS. Kde nás ODS seznámila s tímto: „Jsme druzí vítězi voleb, nikdy jsme neměli starostu a jako jediní jsme šli do voleb, že máme starostu a tak ho chceme! Co se týče rady, nechceme nikoho, protože naše dvě kandidátky na to nemají čas a nechtějí v radě dělat. Radu by jsme celou nechaly ČSSD a SNK a v případě, že našeho starosty neprosadíme odejdeme do zastupitelstva a budeme pracovat v kulturní komisi.“ (přednesl osobně Mgr. Göpfert) Pak následoval p. Nechuta slovy: „3 volební období jsme pomohli ČSSD a teď nám toho starosty dlužíte.“ Přiznám se, docela mě to jednání překvapilo a reagoval jsem, že si myslím, že starosty by si primárně měli prosadit vítězové, ale že i my máme návrh na post starosty a to p. Vlasákovou. Na to schůzka téměř skončila a to s tím, že ČSSD a SNK jasně a rozpačitě i ODS deklarovala, že do další schůzky nebude jednat s nikým

očitý svědek - 194.108.234.107   16:16 - 11.5.2006
Souhlasím s Vámi, pane Zoubku, že není vyloučeno, že pan Göpfert bude dobrý starosta. Je to jen na něm, jak se bude chovat. Akorát o jeho schopnostech vědí lidé jen z doslechu nebo vůbec ne. Pokud máte nějaký konkrétní příklad, tak se o něj s námi podělte. Důležité také bude to, do jaké míry bude pod vlivem pánů Sojky a Šafáře, abychom zde neměli jen takového „stínového“ starostu, pokud by v Radě nebyl další člen ODS, který by ho podporoval. Taky by se mohlo stát, že nám tam nový starosta nevydrží moc dlouho. Už na ustavujícím zasedání bylo vidět, kdo pevně drží v rukou otěže. Přál jsem si pana Göpferta na starostu, ale ne za těchto podmínek. Jinak, pane Zoubku, myslím si, že každý má právo se zde vyjadřovat ať již veřejně či anonymně. To je jen každého věc. Aby se tady každý mohl za sebe podepsat, tak takovou demokracii zde ještě nemáme. Zastupitelé šli se svojí kůží veřejně na trh a musí být připraveni i na takovéto reakce vůči jejich osobě. Udivuje mě ale, že podobným způsobem reaguje i náš zastupitel (viz. IP 84.16.120.236). Jsem rád, že zde také mohli ti Vaši „anonymní kibicové“ kritizovat minulé zastupitelstvo. Nebo že by taky jen mařili jeho „usilovnou“ práci?:)

očitý svědek - 194.108.234.107   16:11 - 11.5.2006
Rád bych tu také reagoval na příspěvky Nissi, pánů Lepky a Zoubka a Bohužel voličky. Nemyslím si, že by se pan Lepka ve svém vyjádření dopustil nějaké vědomé lži. Jako přihlížející ustavujícího zasedání jsem nenabyl dojmu, že by se pan Lepka snažil jakkoli „vyštípat“ paní Vlasákovou z funkce předsedkyně Finanční komise. Mimo jiné je stále otevřená možnost, že paní Vlasáková bude místostarostkou, což je jistě mnohem významnější post, než předseda komise. Pan Lepka má jistě pravdu v tom, že pan Göpfert a zastupitelé ODS přijali pozvání k povolební schůzce. Myslím si ale, že to bylo ze strany ODS pouze a jen z důvodu poslední možnosti, jak prosadit za každou cenu svého kandidáta na starostu i s podporou pana Dobeše. Jak teď všichni už můžou vědět, pan Göpfert byl pro ČSSD a SNK nepřijatelný. Proč tedy volili na starostu člověka, kterého většina z nich ani nezná?? Protože měli dobrý důvod ho volit! KDU-ČSL a Nestraníci se chopili jedinečné příležitosti a teď jsou v Radě.

odpověd p.Lepkovi - 88.102.62.59   15:20 - 11.5.2006
vyzvala jsem Vás k odpovědi , protože si myslím , že většina , těch kteří pana Mgr.Gopferta zvolili , vlastně vůbec neví koho volili a Vy mně to jen potvrzujete /naši zástupci by podle mě , ale měli vědět co dělají /Vzájemné napadání nemá smysl a nic neřeší , jen to chci pochopit.
Proč pan magistr na všech jednáních chtěl jen post starosty _ Pracoval by pro Kunštát i jako zastupitel ? Slyšela jsem , že se chtěl přihlásit do konkurzu na ředitele základní školy / podotýkám že jen slyšela /. takže mi to opravdu připadá jako - za každou cenu dobře placené místo do důchodu.
Jesti to tak není , tak se panu starostovi velmi ráda omluvím .

Ivo Zoubek - 82.117.156.246   13:22 - 11.5.2006
Dovolte mi zareagovat na několik příspěvků které jsem si v této diskusi přečetl.Předně:pokud někdo vznáší tak závažná obvinění,jaká tady padla,tak by neměl být zbabělý,podepsat se a nést za své jednání odpovědnost.
Za druhé:Pokud se někdo v Kunštátě nenarodil,tak to ještě neznamená že k městu nemá vztah,a že nemůže svou práci dělat vyborně. Prof.Göpferta znám pouze z krátkých setkání která se netýkala politiky,ale považuji ho za velice slušného a schopného člověka který Kunštátu bude prospěšný.
Tímto přeji všem zastupitelům,radním a panu starostovi hodně sil a další práci si nenechte znepříjemnit anonymními kybici.

Marek Lepka - 84.16.120.236   10:23 - 11.5.2006
Odpověď Nissi. Jestliže mě obviňujete z veřejné lži, prosím, abyste napsal(a), v čem lžu – na to jste nějak pozapomněl(a). Bez uvedení argumentu je Váš příspěvek naprosto bezcenný. Co se týká onoho vyštípání, pouze dodávám, že jsem ve volbě dostal 9 hlasů, to znamená, že mě volil též někdo z "opozice".

Nissi, krásné to jméno - 84.16.120.236   10:02 - 11.5.2006
Ó jak statečné a věru hrdinské a věrohodné znějící prohlášení, Nissi! Zcela bezpečně a ANONYMĚ obvinit někoho z veřejné lži. HMMM, ŠNNN! Byl(a) jsi snad svědkem nějaké tajné schůzky? Ještě jednou obdivuji tvoji statečnost!

hmmmm - 82.117.156.246   9:42 - 11.5.2006
Pan Pavlů nemluví pravdu , pan magistr Göpfert měl donedávna trvalé bydliště Lerchova Brno, zeptejte se ho.
Ale myslím si , že tady ani nejde o osobu pana starosty.Spíš zaráží to , že ODS chce pouze post starosty , ale dále prý nemá koho nabídnout do rady.Proč tedy lidé kandidují a pak zjistí , že nemohou pracovat pro město?Zeptal bych se pana starosty , zda by pracoval pro Kunštát i v případě kdyby nebyl zvolen starostou např. v radě .Kunštátská zpravodajská síť uvedla , že údajně prohlásil , že v případě , že nebude starostou odstoupí ze zastupitelstva.

<<předchozí - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - další>>




  novinky
E-shop zaměřený na stříbro a stříbrné šperky, nabízíme také ocelové šperky a bižuterii. Stříbro, ocel, bižuterie a minerály. Stříbrné prsteny, řetízky, náramky, naušnice, přívěsky, náhrdelníky, celé dárkové soupravy a další stříbrné šperky


  městský úřad
Městský úřad Kunštát,
nám. Krále Jiřího 106, 679 72,
tel.: 516 462 343,
fax.: 516 462 172
oficiální www města
úřední deska



  nejnovější v diskuzi
RobertKab - 62.122.184.194 - Xin ch&#224;o, t&#244;i mu&#7889;n bi&#7871;t gi&#225; c&#7911;a b&#7841;n.
Více naleznete zde



  nové témata v diskuzi
(4) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(3) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(0) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(37) VLADIMÍR ŠKOPÍK - Potřebujete finance na investice nebo na zahájení podnikání? Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím naší pošty pro více informací! Pošlete mi zprávu, domluvíme se ještě dnes: skopik.pujcka@gmail.com. Díky, VLADIMÍR ŠKOPÍK.
Více naleznete zde



  předpověď počasí
  
více zde ...



  zajímavé odkazy
Jeskyně Blanických rytířů
Obce Nýrov
Vše o silnicích
Dopravní spojení v ČR
Hledej obce
Počasí v ČR
Řeky v ČR
Živnostenský rejstřík
Google - hledání v internetu
Krajska správa
Dovolená na poslední chvíli
Tvorba www stránek
Pronájem e-shopů

Copyright 2003 - 2004 Kunstat.cz & Kunstat.net Všechna práva vyhrazena by Kunstat.cz. Optimalizováno pro MS Internet Explorer 6.xx.
Dopuručené rozlišení 1024x758 bodů a více. Vytvořil Pavel Simon & Zbyněk Velecký.