Dnes je 2.05.2024 a svátek má Zikmund. Popřejte vše nejlepší!
pro přihlášení do systému Kunštát.cz klikněte sem
  úvodní strana
  základní údaje 
  městský úřad 
  zdravotnictví 
  literární osobnosti 
  kultura 
  kunštátský zpravodaj 
  vyhlášky 
  sportovní akce 
  historie města 
  křížky na Kunštátsku 
  historie hrnčířství 
  hrnčířský jarmark 
  fotogalerie 
  kniha návštěv 
  diskuzní fórum 
  inzertní anonce ZDARMA
  vaše fotografie 
  přidej fotografii 
  registrace
  ztráta hesla 
  amatérské fotografie !
  napsali onás
  hasiči SDH Sychotín
  právní služby
  služby / firmy
  úřední deska
  pochod krále Jiřího 2010 


  nabízím ... 
-> Velká finanční půjčka od 40 000 do 60,000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné dodací podmínky. Ke každé žádosti přistupuji samostatně, což umožňuje téměř všem žadatelům získat tuto půjčku. Několik minut po odeslání vaší žádosti víte, zda vám mohu tuto půjčku poskytnout. Pro více informací napište na email:kdfin11@gmail.com Více zde ...



  anketní otázka
Co říkáte na skladbu programu 20. ročníku Jarmarku
Nejlepší v historii (6473)

Výborná (4816)

Jde to (4907)

Dobrá (4927)

Nic moc (4953)

Špatná (4862)

Nejhorší v historii (7074)


Celkem hlasů: 38004
Datum: 10.09.2012
výsledky starších anket


  vaše fotografie
Karolína Horáková

známka (5.46)
hodnoť další fotografie



  statistiky serveru




  reklama

Lubomír Chytrý, daňový poradce evidenční číslo 3625, nabízí své služby v následujících oblastech:
Zahradní 322, 679 72 Kunštát
Tel.: 607 773 607
Email: chytry.lubomir@tiscali.cz
nabízí následující služby:
- daňové poradenství
- zpracování daňových přiznání a hlášení
- daňové kontroly, jejich příprava a minimalizace vzniklých pokut a penále
- zastupování při jednáních se správcem daně
- vedení účetnictví
- poradenství v oblasti účetnictví
- zpracování mzdové agendy

 
 DISKUZE

Hřiště na Hliníkách

Jméno :
Vyber smajlíka:
žádný                
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i> a odkazy ve tvaru www.neco.cz
 
Doplňte: 3 + 1 = (Ochrana proti spamu)
<<předchozí - 1 - 2 - 3 - další>>

Jááá   11:42 - 4.4.2005
Mě je zase 22!A nejsem žádnej machýrek,teda alespon si tak nepřipadám!Souhlasím s Katkou v tom,ze kdyz přijde na disku 18-ti lety avic tak patri k tem nejstarsim!Ikdyz nejakej ten mesic jsem tam nebyl!Jaky to tam je?Chodi tam hodne lidi?

Robas   11:21 - 4.4.2005
Jo jo je to bída podle mě by měly pouštět až tak od 17 let protože je to fakt drsný když potkáš 14 letýho člověka jak zvrací a je nametenej že! My jsme chodili taky od 15 je to pravda ale stejnak bych to zpřístupnil až od 17 podlemě lidi na diskoteku můžou v poho chodit klidně i pokud jim je 30.

Katka   16:53 - 4.3.2005
Je mi 21,Robasi,nevim jak si přišel na to že 18 let beru jako mladší věk,myslela sem spíš těch 15let,podle mě když přijde na disku 18-ti letý člověk a více,patří k těm nejstarším návštěvníkům.Možná je někde v diskusi napsaný že je Jááá 18 let,ale to sem nepřečetla a tak nevim kde si na to přišel,když nic podobnýho sem nanapsala.A mimochodem jsou sice diskotéky přístupné od 15,ale pokud si na nějaké teďka byl,jistě víš,že většině návštěvníkum 15 ještě nebylo.

Robas   16:44 - 3.31.2005
No některý ná zory mě docela překvapujou! A Katko stou diskotékou bych ti něco řekl a le to je další téma do naší diskuze. A mimochodem pokud 18 a více let bereš jako mladší věk na diskotéku tak je tí nejmíň 30. 18je sice mladý věk ale na diskotéku je to průměr. Diskotéky jsou přístupné od 15. Děkuji vám za vaše příspěvky do diskuze.

Katka   9:55 - 3.31.2005
Přijde mi že Jááá je jen nějaký puberťák,tipuju nějaký machýrek který si prostě udělal srandičku,tak ho neberte vážně,prostě i tací lidi chodí na diskusi,ale k tomu tady diskuse je,už jen když vzkazoval že se uvidíte na disce,na Kunštáckou discotéku přece chodí jen lidi patřičně mladšího věku.Každopádně,jedna věc je jistá,silnice je opravdu potřeba opravit,ale to neznamená,že hřiště není potřeba,pořád lepší,jak už tady někdo psal,než aby si děti hrály na ulici.Sem pro,ale silnice sou taky důležitý.

Jááá   21:16 - 3.27.2005
Milej Robasi asi Tě to překvapí,ale je mě skoro jak tobě a děti teda rozhodně nemám!A na Hlinikách (na hornáku)toho mám nahranýho mnohem víc než ty!!!!A jak už jsem psal dříve,tak jsem chtěl jen vyzkoušet tvou reakci nic vic!A hřiště si můžete stavět kde chcete,když na něj budete mít,což asi nebudete!Jo a máš u mě panáka,tak až budeš na disce tak já se k tobě přihlásím a pozvu tě!!!!!!!!

Jááá   21:02 - 3.27.2005
Hele Venouši,myslím,že ty bys neměl nic říkat,protože ani žádnej názor nemáš,nebo alespon jsi žádnej nenapsal!Takže prosím Tě nebud trapnej jo!!!!!!!

Michalius   18:48 - 3.22.2005
Pokud by bylo na mém rozhodnutí jestli vystavět hřiště na Hliníkách tak jsem určitě a vždycky jsem pro hřiště! Pokud mi zde někdo předkládá hroznou důležitost místních komunikací odpovím mu jen, že do hřiště by nemusel investovat každý rok z jara po zimě jak je tomu u silnic. Jinak výhody z hřiště at už je kdekoliv snad nemusím vysvětlovat, ale pro některé kteří začínají na J to rád vyjasním takže hřiště příspívá nejen pro tělesný rozvoj našich dětí, ale je to pro tuto skupinu i takové společenské místo kde si mohou spolu realně pohořit a né jenom prostřednictvím internetu a nebo textových zpráv jak tomu mnozí činní. Člověk je přeci tvor společenský a takové hřiště je ideální místo k setkávání lidí při sportu.

Robas   18:35 - 3.22.2005
Milej Jááá seš prostě o moc starší než generace která pro naše město chce jen to nejlepší názor ti v žádném případě neberu ale jak vidíš lidé jsou z 99% pro .Protože ty máš už děti ale mi chceme aby měli naše děti kde vyrůstat a né aby si hráli na silnici!A nevím proč hned soudíš každý ho že je vymytej z televize! Ještě jsem chtěl říct že my to chceme proto že jsme v tom věku že na tomhle světě snad ještě nějakej pátek budem a néní nám 70 takže by jsme si toho hřiště užili sami dost!

Venouš   13:02 - 3.21.2005
Milej Jááá,
zamyslet nad sebou by ses měl TY.
Ne kvůli jiným nazorům, ale kvůli divným názorům.
Hřiště chceme všema deseti!

Jááá   11:27 - 3.21.2005
Milá Lindo,doufám,že Ti nevadí,že jsem tuhle diskuzi nezaložil.Chtěl jsem,ale Robas byl rychlejší!!Každopádně mě mrzí,že jsem hnedka divnej jen kvůli tomu,že mám jinej názor!A tyky mě udivuje jak rychle jsi přišla na to co je podle mě nejlepší.Asi budeš výjmečná žena s výjmečnými schopnostmi!!!!A taky bych Ti rád doporučil se nad sebou zamyslet a kdyžtak si pořádně přečíst co kdo píše,ať to není takovej trapas příště jo!!!MUsím,ale říct,že jsi me odhalila s tím Leninem,vyrustal jsem v tom,ale mám pocit,že Ty jsi se zase jen dívala na televizi a ta Ti vymyla mozek.

Jááá   11:05 - 3.21.2005
No,no,no tak se hnedka nezblázněte!Já jsem jen chtěl trochu potrápit Robasa!Ale jsetli jsem se někoho dotknul tak se omlouvám!

Robas   9:14 - 3.20.2005
To je trošku mejlka to jáááá tu diskuzi jsem založil Já zní todivně ale je to tak a udělal jsem to proto aby si někdo nemyslel že to chcu hned propagovat .A ty příspěcky do té diskuze to(Jááá) je někdo úplně jinej tak to jenom pro visvětlení .Jsu ale rád že stojíta za mnou protože je to pravda co říkáme .Je nedostatek dětských hřišť.Je lepší aby si děti hráli venku než aby někde fetovali ne!

Linda   19:46 - 3.19.2005
"Jááá" je každopádně divnej! Napřed si zde založí diskuzi "Hřiště na Hliníkách" a pak se diví, že tam lidi píšou a navíc se diví, že tam píšou, že by to hřiště chtěli! Tak teda fakt nevím. Podle "Jááá" je asi nejlepší, když se děti zavřou doma a celej den jen tak nečinně čumí na televizi, než aby se šly proběhnout po venku nebo si zasportovat. Podle mě je velký nedostatek dětských hřišť, ať už kdekoliv. Děti si přece mají mít, kde hrát a kam je chcete "vypustit"? Na náměstí? Nebo kamkoliv jinam mezi auta? Nebo je nechte se jen tak poflakovat a čekejte, až se vám chytnou nějaké špatné party. No, a nebo je zavřite doma a nuťte je, aby se celý den učily, protože jak Lenin kdysi řekl: "Učit se, učit se, učit se!" a v tom asi "Jááá" vyrůstal, když tak dbá na to učení :-D Nebo ať si pustí televizi - ta vašim dětem tak vymyje mozek, že se nestačíte divit! Takže milý/á "Jááá", zkus se nad sebou trošku zamyslet a taky trošku popřemýšlet, než něco řekneš, aby to příště už nebyla taková blbost ... ;-)

Hliníkář   9:50 - 3.19.2005
Vážený pane/paní Jááá, asi jste už hodně starej/á a rušil by vás vískot dětí na hřišti, jinak si to vaše sobectví neumím vysvětlit... (a co je vám do toho, jestli se někdo u čí nebo ne?) Úpně souhlasím s Robasem!!!! Robasi nedej se!

<<předchozí - 1 - 2 - 3 - další>>




  novinky
E-shop zaměřený na stříbro a stříbrné šperky, nabízíme také ocelové šperky a bižuterii. Stříbro, ocel, bižuterie a minerály. Stříbrné prsteny, řetízky, náramky, naušnice, přívěsky, náhrdelníky, celé dárkové soupravy a další stříbrné šperky


  městský úřad
Městský úřad Kunštát,
nám. Krále Jiřího 106, 679 72,
tel.: 516 462 343,
fax.: 516 462 172
oficiální www města
úřední deska



  nejnovější v diskuzi
BURIANOVA LUCIE LUCIE - 149.102.235.35 - Řešíme vaše náhlé finanční problémy.

Soukromá půjčka od 200 000 Kč do 25 000 000 Kč.
Půjčky pro zaměstnance, maminky na MD, důchodce a OSVČ.
Stačí pravidelný měsíční příjem. Možnost připojištění.
Možnost registrace přes zprávy
Jednoduše a do 24 hodin! Email: Burianovalucie23@seznam.cz
Více naleznete zde



  nové témata v diskuzi
(4) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(3) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(0) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(36) VLADIMÍR ŠKOPÍK - Potřebujete finance na investice nebo na zahájení podnikání? Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím naší pošty pro více informací! Pošlete mi zprávu, domluvíme se ještě dnes: skopik.pujcka@gmail.com. Díky, VLADIMÍR ŠKOPÍK.
Více naleznete zde



  předpověď počasí
  
více zde ...



  zajímavé odkazy
Jeskyně Blanických rytířů
Obce Nýrov
Vše o silnicích
Dopravní spojení v ČR
Hledej obce
Počasí v ČR
Řeky v ČR
Živnostenský rejstřík
Google - hledání v internetu
Krajska správa
Dovolená na poslední chvíli
Tvorba www stránek
Pronájem e-shopů

Copyright 2003 - 2004 Kunstat.cz & Kunstat.net Všechna práva vyhrazena by Kunstat.cz. Optimalizováno pro MS Internet Explorer 6.xx.
Dopuručené rozlišení 1024x758 bodů a více. Vytvořil Pavel Simon & Zbyněk Velecký.