Dnes je 17.05.2024 a svátek má Aneta. Popřejte vše nejlepší!
pro přihlášení do systému Kunštát.cz klikněte sem
  úvodní strana
  základní údaje 
  městský úřad 
  zdravotnictví 
  literární osobnosti 
  kultura 
  kunštátský zpravodaj 
  vyhlášky 
  sportovní akce 
  historie města 
  křížky na Kunštátsku 
  historie hrnčířství 
  hrnčířský jarmark 
  fotogalerie 
  kniha návštěv 
  diskuzní fórum 
  inzertní anonce ZDARMA
  vaše fotografie 
  přidej fotografii 
  registrace
  ztráta hesla 
  amatérské fotografie !
  napsali onás
  hasiči SDH Sychotín
  právní služby
  služby / firmy
  úřední deska
  pochod krále Jiřího 2010 


  nabízím ... 
-> Velká finanční půjčka od 40 000 do 60,000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné dodací podmínky. Ke každé žádosti přistupuji samostatně, což umožňuje téměř všem žadatelům získat tuto půjčku. Několik minut po odeslání vaší žádosti víte, zda vám mohu tuto půjčku poskytnout. Pro více informací napište na email:kdfin11@gmail.com Více zde ...



  anketní otázka
Co říkáte na skladbu programu 20. ročníku Jarmarku
Nejlepší v historii (6497)

Výborná (4832)

Jde to (4927)

Dobrá (4937)

Nic moc (4974)

Špatná (4875)

Nejhorší v historii (7088)


Celkem hlasů: 38122
Datum: 10.09.2012
výsledky starších anket


  vaše fotografie
Jezírko

známka (5.50)
hodnoť další fotografie



  statistiky serveru




  reklama

Lubomír Chytrý, daňový poradce evidenční číslo 3625, nabízí své služby v následujících oblastech:
Zahradní 322, 679 72 Kunštát
Tel.: 607 773 607
Email: chytry.lubomir@tiscali.cz
nabízí následující služby:
- daňové poradenství
- zpracování daňových přiznání a hlášení
- daňové kontroly, jejich příprava a minimalizace vzniklých pokut a penále
- zastupování při jednáních se správcem daně
- vedení účetnictví
- poradenství v oblasti účetnictví
- zpracování mzdové agendy

 
 DISKUZE

Co říkáte na lékařskou péči v kunštátě?

Jméno :
Vyber smajlíka:
žádný                
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i> a odkazy ve tvaru www.neco.cz
 
Doplňte: 3 + 1 = (Ochrana proti spamu)
1 - 2 - další>>

AKPcwwvWXjqBYSTDpRN - 121.240.76.230   6:40 - 10.4.2012
Super joke ! btw. Ubuntu a Debian jsou pro holky, nechapu jak to nekdo muze naisdat ve firme, ale nejspis s tim pracuji sekretarky, nebo podobni lide, nebo mozna (protoze je tady ruzove pozadi formulare) je Ubuntu a Debian taky pro ..... , omg, mizim, fuj

v6   10:52 - 5.8.2006
pro Dr No:jedině souhlasím

Dr No.   17:44 - 5.7.2006
Předem chci poznamenat, že moje přezdívka nemá nic společného s lékařským vzděláním. Ale k věci. O doktorské rodině Lukešů si myslím jen to nejlepší. Slýchám sice různé názory na jejich metody, ale z vlastních zkušeností mohu říci, že fungují. Kdo dnes má tolik peněz, aby mohl nakupovat léky ,,po kýblech,,? Oni tohle vědí a také šetří naše tělo. Dnes už každý ví, že medikamenty nemají pro tělo žádný přínos (antibiotika, …). Myslím, že jsou to jedni z nejlepších doktorů, jaké jsem měl kdy možnost poznat (a že sem jich poznal hodně).

v6   22:14 - 5.2.2006
ten kdo tady kritizuje lukeše ml. u něho v ordinaci se svou ratolestí určitě nikdy nebil-já tam chodím pravidelně a jsem velice spokojen s jeho přístupem jak k rodičům tak hlavně k mému dítěti a to si myslím že je dost důležité.navíc jeho řešení problémů si myslím ,že je velice profesionální-rozhodně nic nezanedbá pošle vás na nutná vyšetření a staví se k řešení zdravotních problémů velice ochotně-za to vše co jsem tady napsal si myslím,že zaslouží jedině velký obdiv a uznání a ne to aby ho tady nějaký asi puberťák napadal

anál   9:02 - 4.6.2006
To jsou referaty!!

prndal   14:15 - 2.22.2006
Klidně Vám Pavle osvětlím!
NOX chtěl příspěvky - pokud možno nelichotivé - no a potom sám komentoval,co si o pisatelých myslí,zda jsou při smyslech,jestli jsou směšní nebo padlí na hlavu,prostě měl patent na rozum a chtěl řídit debatu.Ovšem obrátilo se to proti jeho záměru i proti němu samotnému.
Vaš název fóra je určitě lepší - nemá ten postranní úmysl někomu ublížit! Byl to Váš nápad a tak budu rád,když toto fórum založíte Vy!

Pavel   7:30 - 2.22.2006
Nevím a nerozumím. Protože ať čtu jak čtu tak nechapu tok myšlenek. možná je to tím , že to tak fakticky je i v tom světě kolem mě. Někteří lidé jsou prostě takový,někteří vztahovační, někdo egoista. Pro mě tato diskuze má význam názorů a vlastně aspoň vidím, jací doopravdy mohou být lidé kolem mě. A tak se taky ptám proč nepíšete kdy vám v Kunštátě jaký, který doktor pomohl či ublížil.Myslím si že vést diskuzi tak, že místo problému útočím na diskutující , mě příjde přinejmenším omezené!

proNOXe   23:03 - 2.21.2006
Když Vám tak najednou vadí anonymní diskuse musím říct,že jste se sám nepodepsal!!!
Žeby jste se za svoje téma pod svým příjmením styděl?Mám obavu,že jste dostal pravý opak toho co jste čekal!
Doufám,že si tuto podporu pánů doktorů přečte hodně lidí a donesou jim to - věřím,že je Vámi vyvolaná diskuse potěší§
A jen tak pro Vás na okraj:,,Na hrubý pytel hrubá záplata!´´ PATŘÍ VÁM TO,když si nevidíte do huby!

NOX   21:54 - 2.21.2006
teď se si všiml,že sem napsal blbě jméno Lukešovi...hmmmm....tak sorry.....nashle!

NOX   21:51 - 2.21.2006
Hele lidi,servítky stranou,jestli to tak můžu říct: "Začínáte mě pěkně srát...kdo tu sakra říkal že Lekešům nevěřím,nebo je nemám rád a podobný kraviny?"
Já jsem chtěl jen ze zajímavosti založit tohle téma...ne,víte Vy co?.....Já sem ho založil z nudy,nebylo co dělat tak sem tady udělal jednu mrňavou diskusi a čekal že se sem přihlásí slušní lidi a napíšou svůj názor a odejdou,ale teď myslím NÁZORY a ne kraviny kerý sem lidi napsali jen proto že se tu zastavili....nezlobte se na mě ale jednoznačnou chválu doktorů sem nečekal.....je to s tou čekárnou kravina....copak to nechápete,prostě je prázdná prot že se tam lidem ZBYTEČNĚ ani nechce...odejdou často prakticky stejně jako vešli.....já nemám ani tak nic proti zdejším doktorům,jako proti debílkům,kteří si myslí že mě tu budou jen tak nenápadě kritizovat,fakt mě pěkně serete,omouvám se za vulgarismy,ale bez nich to už opravdu nejde.....na jednu stranu teď musím souhlasit s panem učitelem Dostálem,který tu na některém tématu napsal něco ve smyslu,že se mu nelíbí anonymita,nebo tak něco.....teď už mi to dochází...sem vlastně nemá cenu chodit,nikomu tím jak vidím nepomůžu a nenecham si jak se říká srát na hlavu.....tím sem chtěl říct že jste mně tu viděli naposled...teď si v tomdle textu najděte chyby debilové....teď už je mně to fuk,neříkám že jsem je sem psal záměrně,ale psal sem to,jak mi to přišlo pod ruku.....takze na hodně vzdálenou shledanou se loučím.

Váš NOX.

pro Všechny   14:56 - 2.21.2006
Omlouvám se za neopravený překlep:
ve slově ,,zkritizuje ´´ - jsem napsal nesprávně ,,y´´ a bez přečtení jsem odeslal.
Rychle to uvádím na pravou míru,abych nebyl označen za neznalého pravopisu.

pro NOXe   14:50 - 2.21.2006
,,Ale o mě se nebavme,proto tu myslím nejsme,jestli budete chtít znát můj názor na něco,tak se ptejte tak,jako se já ptám vás.´´
Dle čeho soudíte,že chce někdo znát Váš názor?
Vámi založené fórum mělo mít asi původně jiný název a to:Co říká NOX na lékařskou péči v Kunštátě!Prvně Lukeše zkrytizujete,Mynářové řeknete že je příbuzná nebo naivní a nakonec se svěříte,že máte starého Lukeše rád. Prndal Vás asi odhadl - Vy potřebujete lékaře psychiatra!A opravdu platí,že dobrý lékař má zdravé pacienty a prázdnou čekárnu.Plnou čekárnu může mít akorát dobrý právník!
P.S: Lukešové jsou perfektní a Vy tam nezabírejte místo,když jim nevěříte.

Andělova   11:48 - 2.21.2006
Zdravím tě.Měl by jsi být přesnější ve výčtu svých nesouhlasů s postupem léčby.Píšeš,že se ti nelíbí,ale nejsi konkrétní.S čím přesně nejsi spokojen?Doteď jsi to vlastně vůbec nenapsal.Vlastně se z toho tvého psaní dá usoudit pouze to,že jsi nespokojen pokud nedostaneš pilulku na bolístku.No a jestli ti chybí jen tohle,vím o jiných ordinacích kde ti pomůžou a ty budeš spokojen s léčbou.Stačí zajít do interní ambulance.Tam z tebe udělají maroda i když ti nic není.Hlavně že mají další lapenou oběť do které můžou cpát ty zázračné léky.No a kdyby ani tam opravdu nic nenašli tak tě pošlou na psychiatrii.Tam máš pravidelný přísun léků jistý.Bohužel tak musím psát,protože opravdu nejsi konkrétní.Prostě by jsi měl lidem napsat co přesně ti vadí.Ještě si neodpustím jednu radu.Na člověku vždycky hledej nejdříve ty lepší stránky.Ale pokud cítíš zášť nebo zlost,bude to pro tebe asi hodně těžké.

NOX   22:07 - 2.20.2006
Zdravím všechy!

No vidíte,že to jde,když se chce. Konečně se tu diskutuje o tom,o čem se má diskutovat. A za to bych vám chtěl dámy hned zpočátku poděkovat. Ovšem taky bych rád uvedl,že........nebojte se,nebudu stát proti vám a vašemu názoru,to už mě pustilo,já mám svůj názor,svůj rozum a svou hlavu a s tím nehnete,jen chci znát vaše názory,kterých tu hezky pomaloučku přibývá,ale prosím Vás,neberte to tak že nemám doktory (a tím teď myslím Lukešovi) rád,na druhou stranu,kdo má doktory rád? Ale já si myslím že jsem tu nějak proti nim nevystupoval ani je nesrážel a podobně...jen jsem měl (a dosud mám a mít budu) rád pana doktora Lukeše seniora,asi to byl a je zvyk,nicméně pevný a silný zvyk.
Nemám proti "mladýmu" nic,jen se mi jeho metody možná někdy zdají zvláštní,ale lidi vidí na druhých nejdřív většinou to zlé a to dobré až později,je to tak,já to vím,no tak tedy počkám až uvidím na juniorovi to dobré :)
Dobré je například (jak už tu jedna z Vás zmínila),že si s dětmi povídá,vysvětluje rodičům,vtipkuje apod.,ale to je zatím to jediné dobré,co já vidím.

Ale o mě se nebavme,proto tu myslím nejsme,jestli budete chtít znát můj názor na něco,tak se ptejte tak,jako se já ptám vás.

To je pro dnešek všechno,omluvte mně,ale jsem unavený z práce a potřebuju se prospát,takže se budu zase těšit na jistě brzkou shledanou!

Váš NOX.

Mařenka   13:57 - 2.20.2006
Chtěla bych se zapojit do diskuze ohledně pediatrů v Kunštátě. Především musím pochválit Mudr. Petra Lukeše ml., který si dokáže svou ordinační dobu zorganizovat tak, že v čekárně nemusí nikdo dlouho čekat. Myslím si, že žádný pacient, a především dětský, nemá rád dlouhé čekání u lékaře. Doktor Lukeš si najde vždy chvilku na to, aby si s dětmi a mládeží během vyšetření poklábosil, získal jejich důvěru.Za to ho mají především děti velice rády. Rodičům vždy dokáže vysvětlit léčbu, případně i psychicky pomoci. Nevím, že by někdy odmítl ošetřit pacienta mimo pracovní dobu ( a to nejen dětského, ale i dospělého). V sobotu i v neděli je zajištěna pohotovost v Boskovicích, ale pan doktor přesto ošetřuje akutní případy i v tuto dobu. A to si myslím, dělá v dnešní dově málo kdo. Moc mě mrzí, že jeho kvality a schopnosti dokáží ocenit lidé z širokého okolí a našinci se to nelíbí. Jsem přesvědčena, že uběhne jen málo měsíců, a náš pan doktor bude patřit mezi ty nejlepší pediatry na okrese.

1 - 2 - další>>




  novinky
E-shop zaměřený na stříbro a stříbrné šperky, nabízíme také ocelové šperky a bižuterii. Stříbro, ocel, bižuterie a minerály. Stříbrné prsteny, řetízky, náramky, naušnice, přívěsky, náhrdelníky, celé dárkové soupravy a další stříbrné šperky


  městský úřad
Městský úřad Kunštát,
nám. Krále Jiřího 106, 679 72,
tel.: 516 462 343,
fax.: 516 462 172
oficiální www města
úřední deska



  nejnovější v diskuzi
neurontnRew - 178.159.37.11 - I needs to spend some time learning much more or understanding more.
Více naleznete zde



  nové témata v diskuzi
(4) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(3) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(0) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(41) VLADIMÍR ŠKOPÍK - Potřebujete finance na investice nebo na zahájení podnikání? Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím naší pošty pro více informací! Pošlete mi zprávu, domluvíme se ještě dnes: skopik.pujcka@gmail.com. Díky, VLADIMÍR ŠKOPÍK.
Více naleznete zde



  předpověď počasí
  
více zde ...



  zajímavé odkazy
Jeskyně Blanických rytířů
Obce Nýrov
Vše o silnicích
Dopravní spojení v ČR
Hledej obce
Počasí v ČR
Řeky v ČR
Živnostenský rejstřík
Google - hledání v internetu
Krajska správa
Dovolená na poslední chvíli
Tvorba www stránek
Pronájem e-shopů

Copyright 2003 - 2004 Kunstat.cz & Kunstat.net Všechna práva vyhrazena by Kunstat.cz. Optimalizováno pro MS Internet Explorer 6.xx.
Dopuručené rozlišení 1024x758 bodů a více. Vytvořil Pavel Simon & Zbyněk Velecký.