Dnes je 30.04.2024 a svátek má Blahoslav. Popřejte vše nejlepší!
pro přihlášení do systému Kunštát.cz klikněte sem
  úvodní strana
  základní údaje 
  městský úřad 
  zdravotnictví 
  literární osobnosti 
  kultura 
  kunštátský zpravodaj 
  vyhlášky 
  sportovní akce 
  historie města 
  křížky na Kunštátsku 
  historie hrnčířství 
  hrnčířský jarmark 
  fotogalerie 
  kniha návštěv 
  diskuzní fórum 
  inzertní anonce ZDARMA
  vaše fotografie 
  přidej fotografii 
  registrace
  ztráta hesla 
  amatérské fotografie !
  napsali onás
  hasiči SDH Sychotín
  právní služby
  služby / firmy
  úřední deska
  pochod krále Jiřího 2010 


  nabízím ... 
-> Velká finanční půjčka od 40 000 do 60,000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné dodací podmínky. Ke každé žádosti přistupuji samostatně, což umožňuje téměř všem žadatelům získat tuto půjčku. Několik minut po odeslání vaší žádosti víte, zda vám mohu tuto půjčku poskytnout. Pro více informací napište na email:kdfin11@gmail.com Více zde ...



  anketní otázka
Co říkáte na skladbu programu 20. ročníku Jarmarku
Nejlepší v historii (6471)

Výborná (4813)

Jde to (4903)

Dobrá (4922)

Nic moc (4949)

Špatná (4859)

Nejhorší v historii (7072)


Celkem hlasů: 37981
Datum: 10.09.2012
výsledky starších anket


  vaše fotografie
Mísa B

známka (5.46)
hodnoť další fotografie



  statistiky serveru




  reklama

Lubomír Chytrý, daňový poradce evidenční číslo 3625, nabízí své služby v následujících oblastech:
Zahradní 322, 679 72 Kunštát
Tel.: 607 773 607
Email: chytry.lubomir@tiscali.cz
nabízí následující služby:
- daňové poradenství
- zpracování daňových přiznání a hlášení
- daňové kontroly, jejich příprava a minimalizace vzniklých pokut a penále
- zastupování při jednáních se správcem daně
- vedení účetnictví
- poradenství v oblasti účetnictví
- zpracování mzdové agendy

 
 DISKUZE

Co říkáte na lékařskou péči v kunštátě?

Jméno :
Vyber smajlíka:
žádný                
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i> a odkazy ve tvaru www.neco.cz
 
Doplňte: 3 + 1 = (Ochrana proti spamu)
<<předchozí - 1 - 2

Andělová   13:29 - 2.20.2006
Je mi tě líto.Nemáš ani ponětí o tom jak léčit člověka a mentoruješ.Není důležitý medikament,ale pohlazení po duši.A to bohužel v jiných ordinacích než u Lukešů nedostaneš.A tobě takové pohlazení evidentně chybí.Vím o čem píšu,protože díky své nemoci jsem prošla řadou ordinací.Nejen že mi nikde nepomohli,dokonce mi leckde i ublížili.Až v ordinaci Lukešů jsem našla pomoc.Možná ji taky potřebuješ.Ale ješitnost je hrozná vlastnost,viď?

NOX   22:58 - 2.18.2006
Hele lidi,já tady založil místnost s cílem diskutovat nad určitým tématem a když od něj někdo začne jednoduše odbíhat a ještě k tomu kritizovat jednu drobnou chybu v mém textu,tak ho pošlu do hajzlu...náš milý prndal mi chtěl jako už pár lidí před ním sdělit jak jsem to vlastně debilní osoba a já mu garantuju že to tak vskutku není...něco málo v té hlavě skutečně asi mám...takže je hezké,že mi sem přidal přízpěvek,ale opět není k tématu a já se jen snažím vás k němu dovést,což se mi nedaří a spíš jsem nucen se tu pořád s někým dohadovat,nebo se musím někomu s nažit dokazovat,že nejsem úplný debil...jestli vám to udělá dobře (myslím taková ubohost,říci mi,že jsem magor apod.) tak si poslušte,ale proč takovýmito vzkazy zatěžujete místnost,jejímž cílem je kritika (ať už pozitivní,negativní) "lékařské péče" našeho krásného malebného městečka a nikoliv tedy kritika (a to tedy hlavně negativní) MĚ...jestli to mám tady pro ty zřejmně pomaleji chápající říct jednoduše a srozumitelně,budiž: "Dejte mi pokoj!"

Myslím že to bylo dosti jednoduché a zároveň výstižné,takže se pokusíme odlepit se od těchto primitivních důkazů naší malomyslnosti (tedy malomyslnosti těch,jenž se nevyjadřují k tématu,nýbrž ke mě).

A závěrem bych se rád omluvil těm ukřivděným,které jsem "sprdnul" za poněkud zvláštní a nesrozumitelné přízpěvky,které měly být k tématu...takže: "Promiňte!"

Tím bych rád skončil a.....uvidíme jak se nám to tu bude vyvíjet dál.

Buďte tu v pokoji :) a mějte se zatím dobře,v

pro NOXe   15:16 - 2.18.2006
Založit diskuzi a potom nadávat těm, kdo do ní napíší svůj názor, případně je posílat do hajzlu, tak to hodně vypovídá o Vaší úrovni.

prndal   23:29 - 2.17.2006
Koukám,že cílem Noxe je hlavně kritizovat pod přezdívkou a nadávat každému.Když někdo neumí ani český pravopis,jak chce hodnotit styl léčení?
Jestli nejste trochu ,, primitiv ´´ typu WOMEN(sprostě kritizovala A.Smejkalovou).Měli byste se dát dohromady a pěkně kritizovat místní na vyšší úrovni než jste sami.Jestli Vy nejste trochu závistivý???Prostě nejlepší je ten doktor od kterého dostanete plnou tašu prášků - to je aspoň péče!!!
Pak se divme,že zdravotnictí krachuje.Žerete prášky a pak jste z toho magor.Když víte jaký prášky potřebujete,proč už nemáte ordinaci a titul - třeba byste měl narváno!
A vlastně Vás tam nikdo nenutí chodit - každý si přece může doktora vybrat - Vy vlastně LÉKAŘE - jste na ty LÉKY zatížený.Proč tam vůbec lezete,když je tak neschopný?Proč vlastně tak hazardujete se svým zdravím?Vy snad potřebujete spíš psychiatra!!!!

NOX   21:58 - 2.17.2006
Děkuju Martine,už jsem myslel že mě ukamenujou...no jako,co se mé zkušenosti s Lukešovými týče...budu teď v rozporu s Martinem,ale já jsem byl na pana doktora Lukeše (seniora) už zvyklý od malička a dokázal jsem ho už tak nějak usměrnit,jako jaké prášky bych radši apod...ale co sem dosadil svou drahou ratolest...chce se mi do ordinace čím dál míň....takže je to jednoduše čím dál horší...ohledně ostatních doktorů jsem slyšel docela stížnosti na zdejšího gynekologa :))))) ale to naštěstí nemůžu posoudit osobně (díky bohu)...no a jinak...víte co,já bych radši ještě nějaký čas zůstal u rodiného podniku Lukešů...ale pokud máte názory i na jiné doktory-sem s nimi :)

Nic lidi...jdu spát,mějte se tu všichni krásně a pište co nejvíc,ať mám co číst...zatím tedy na brzkou shledanou!!

Váš NOX!

Martin   20:41 - 2.17.2006
Musím se zastat Noxe! Jednoznačně souhlasím s tím , že místo hledání odpovědi , či vyslovení názoru začít hledat hrubky, mě taktéž přijde nanejvíš povrchní a ubohé. Co se týče Lukešů jako doktorů, tak no řekl bych to takto, mám Petra celkem jako člověka rád, ale , ale takovou péči jakou věnují pacientům si myslím , že by zvlád leckdo s teoretickou průpravou medicíny. A otec?Bohužel já osobně mám jednu hodně špatnou zkušenost z minulosti kdy jeho otec jednu asi 12 letou dívku léčil na chřipku a ona zemřela po týdnu na menigokoka!
Takže prostě máte štěstí , že jdu právě kolem, aneb žádný učený z nebe nespad.

pro "pro NOX"   18:11 - 2.17.2006
Milý/á příteli/kyně,myslím si že vyhledávat chyby v mém textu není cílem našeho tématu,nicméně děkuji za opravu,ovšem trvám na tom že je to dosti povrchní a je to vlasně k ničemu,tedy mně se to možná hodit bude,ale každému dalšímu kdo sem přijde to bude u pr****,a pokud je Vaší zábavou "prolízat" fóra a hledat lidské chyby,jste podle mě naprostý ubožák/žačka,jako nezlobte se na mě ale myslím si že jedna chyba v mém textu ještě nesvědčí o mé inteligenci nebo naopak debilitě,jak ste chtěl/a vyjádřit tím krásným řádkem teček,a krom toho všeho si myslím že naopak vaše inteligence bude dosti pokulhávat za těmi ostatními lidmi co tu jsou,cílem tématu je říci svůj názor a ne kritizovat jeho autory,myslím si že se člověk může splést i když je hodně moc chytrej,ale taky ne všechny chyby lze napravit,ta chyba na kterou jste mě upozornil/a je naprosto banální,vaši chybu představuje fakt,že jste nám sem přidal/a pouze větu jen k tomu aby tu "zabírala místo",mimochodem nemyslím si že slovo polIklinika se užívá až tak často...já jednoduše vždy řeknu:"jdu k doktorovi.".

No tak abych to uzavřel a zbytečně dál nekecal...váš přízpěvek je nám tu k ničemu a laskavě tedy běžte do hajzlu! Doufám že jsem nebyl příliš vulgární...

Váš NOX

pro NOX   17:45 - 2.17.2006
pokud někdo napíše - polyklinice - to jistě svědčí o jeho ....................

Mynářová   17:42 - 2.17.2006
Je mi jedno co si myslíte - chtěl jste názor a ten jste dostal.
30.let se léčím podle Lukešů a nemám problémy.Děti žijí i po 17.letech jejich péče.

NOX   10:15 - 2.17.2006
Ahoj všem,přeju krásný zimní den. Abych řekl pravdu tak nevím kde mám začít...ale myslím,že si nejprve podám "maminu",milá mamino,velice se omlouvám za svoji hloupost a možná bych měl spíše říci:"za svou debilitu",ovšem omlouvám se za ni pouze v případě že mi bude nějakým způsobem prokázána,což se tady nedá nějak určit,poukazuji tím samozřejmně na váš přizpěvek a myslím to tak,že se mi zdá,upřímně řečeno,zvláštní,nebo bych možná měl říct že se jedná o přízpěvek blíže neurčený,nechápu například co myslíte tím "názory za rohem" a nebo kterého staršího prízpěvku se týká první věta,no prostě mi tento článeček připomíná nějaký pokus o vyjádření vlastního (i když vlastně klidně taky nevlastního) názoru,nicméně se to takříkajíc "nepovedlo",protože člověk který zavítá na naše téma nebude vědět (tedy alespoň podle mně) "která bije"...no to jsem trošku "sprdnul" maminu a teď jedem neúprosně dál.
Nástává čas trošku potrápit "Mynářovou"...milá Mynářová,z vašeho článku vyplývá,že jste buď příbuzná některého z níže zmiňovaných doktorů,nebo je vůbec neznáte a jste jen tak trošku naivní...ovšem podle mě by člověk,který má jen trošku rozumu a který bydlí v Blansku,radši odseděl 4 hodiny na Blanenské polyklinice,než by jel do Kunštátu na středisko,to se mi na vašem článku zdálo dosti směšné a díky tomu mám o něm pochybnosti: jestli je to jen trapný žert a nebo skutečně pravda...nenapadlo vás někdy,že čekárna je prázdná třeba proto,že i nemocný člověk se radši léčí doma a nebo radši jede někam

Mynářová   17:28 - 2.16.2006
Zdravím tímto paní doktorku Bočkovu a celé dětské oddělení!
Lepší doktory jsem neviděla a jazdíme do Kunštátu za nimi celá rodina až z Blanska.
A prázdná čekárna je nejlepší vizitka - léčí tak,že má zdravé pacienty.Pouze špatně léčíčí doktor má v čekárně stále narváno!
Pokud je Vám někomu smutno po plné čekárně,zajděte na polikliniku Blansko - tam si u obvodního lékaře posedíte i čtyři hodiny!

mamina   8:43 - 2.16.2006
Je to první názor přímo od pacienta nejmenovaného doktora.Tedy osobní zkušenost.Tak proč néééé?Většinou znám jen názory matek a většinou matek úzkostlivých. Každopádně lepší než "názory za rohem".

NOX   17:38 - 2.11.2006
Nevím sice jestli to "hrůza" bylo označení pro můj článek a nebo pro téma,ale každopádně dík za přízpěvek :)

Váš NOX

...   0:11 - 2.11.2006
hrůza

NOX   20:26 - 2.8.2006
Ahoj lidi,jako zakladatel tématu si myslím že je dobré přidat první odkaz...na začátek bych rád upozornil,že mým cílem není nějak zavrhovat kunštátské doktory,ale jde mi spíše o to,aby se zde každý vyjádřil upřímně (i když anonymně). Pokud se jedná o můj názor,tak můžu posoudit pouze tři doktory z celého našeho lékařského sboru,a sice obě naše dentistky,a neboť ještě nejsem zletilá osoba tak také našeho dětského lékaře...
Začnu tedy třeba u dentistů,kteří jsou podle MÉHO názoru,jak se dnes s oblibou říká "v pohodě" a zdůrazňuji,že jde pouze o MŮJ názor. Je sice pravda že se jim už párkrát tak trochu nezadařilo a to bohužel i v mých ústech,ale nakonec vše "dobře" dopadlo,takže abych byl stručný,dentistům buďme vděční,že nemusíme jíst všichni brčkem :)
No a na řadě je nyní dětské oddělení,předem bych opět rád upozornil,že je to pouze názor MŮJ a nechci tím nikoho ovlivnit. Nechci tu pana doktora nijak shazovat,nebo nějak extrémně negativně kritizovat,jen bych chtěl říct,že se mi jeho metody zdají někdy poněkud zvláštní...a ve většině případů i neúčiné,jednotlivé případy bych zatím nerozebíral,ale myslím si že většina z vás bude vědět o čem je řeč,nemám pravdu? Mimochodem,nepřipadá vám divné,že když v dnešní době přijdete do čekárny,tak je většinou prázdná? Hmmmmm.......no,další přízpěvky bych velice rád nechal na vás.
Takže prosím pište,a můžeme o tomto tématu vésti delši nesouvislý rozhovor!
Zatím ahoj,Váš NOX.

<<předchozí - 1 - 2




  novinky
E-shop zaměřený na stříbro a stříbrné šperky, nabízíme také ocelové šperky a bižuterii. Stříbro, ocel, bižuterie a minerály. Stříbrné prsteny, řetízky, náramky, naušnice, přívěsky, náhrdelníky, celé dárkové soupravy a další stříbrné šperky


  městský úřad
Městský úřad Kunštát,
nám. Krále Jiřího 106, 679 72,
tel.: 516 462 343,
fax.: 516 462 172
oficiální www města
úřední deska



  nejnovější v diskuzi
BURIANOVA LUCIE LUCIE - 149.102.235.35 - Řešíme vaše náhlé finanční problémy.

Soukromá půjčka od 200 000 Kč do 25 000 000 Kč.
Půjčky pro zaměstnance, maminky na MD, důchodce a OSVČ.
Stačí pravidelný měsíční příjem. Možnost připojištění.
Možnost registrace přes zprávy
Jednoduše a do 24 hodin! Email: Burianovalucie23@seznam.cz
Více naleznete zde



  nové témata v diskuzi
(4) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(3) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(0) Barbora Kolinova - Rychlé a spolehlivé finanční půjčky. Nabídka půjčky pro vás naléhavě, dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, Potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím
(36) VLADIMÍR ŠKOPÍK - Potřebujete finance na investice nebo na zahájení podnikání? Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím naší pošty pro více informací! Pošlete mi zprávu, domluvíme se ještě dnes: skopik.pujcka@gmail.com. Díky, VLADIMÍR ŠKOPÍK.
Více naleznete zde



  předpověď počasí
  
více zde ...



  zajímavé odkazy
Jeskyně Blanických rytířů
Obce Nýrov
Vše o silnicích
Dopravní spojení v ČR
Hledej obce
Počasí v ČR
Řeky v ČR
Živnostenský rejstřík
Google - hledání v internetu
Krajska správa
Dovolená na poslední chvíli
Tvorba www stránek
Pronájem e-shopů

Copyright 2003 - 2004 Kunstat.cz & Kunstat.net Všechna práva vyhrazena by Kunstat.cz. Optimalizováno pro MS Internet Explorer 6.xx.
Dopuručené rozlišení 1024x758 bodů a více. Vytvořil Pavel Simon & Zbyněk Velecký.